Бездріжджовий хліб

Jan 15, 2013 11:05

Коли я сперше спробувала бездріжджовий хліб, я дуже здивувалась що смак так відрізняється від простого дріжджового хліба. Хліб може і 2 тижні стояти, і буде свіжий ( Read more... )

харчування

Leave a comment

Comments 4

nattsol January 15 2013, 15:25:57 UTC
треба буде спробувати
а на якій приблизно температурі випікати?
п.с. ще б фото готового хлібчика... така форма цікава, аж хочеться побачити результат)))

Reply

lore1ei January 15 2013, 17:44:15 UTC
зараз буду в духовку ставити)))потім фото буде)))

духовка 180 градусів.

Reply


andriy_jr January 20 2013, 01:12:47 UTC
Ми колись робили хлиб на заквасці, а потім перестали, не вдавалося за закваскою слідкувати належним чином
Хліб смачний!

А для замісів хліба (в основному) купили кухонний комбайн
Вимишує дуже добре, а саме головне те, що при доброму вимісі тісто з рідкого перетворюється на густе і не липне до рук (відносно, але можна перекласти і сформувати хліб без особливих зусиль)
Я дуже люблю стояти біля комбайна і дивитися на це перетворення
Руками так замісити дуже важко

Reply

lore1ei January 21 2013, 15:32:56 UTC
о,дякую за ідею, в нас є хлібопічка і вона якраз може місити тісто)

Reply


Leave a comment

Up