про femen

Mar 04, 2010 12:36

Мене ці корови капітально дістали. Хто їх купує/замовляє? Не вірю, що самі це все придумують. Спочатку мені вони навіть подобалися, коли тільки з'явилися - це було яскраво і свіженько. Але вже друга акція запахла замовленням. Ну що за мода в українців радіти за свої невдачі і тішити ними сусідів, які швидесенько все це в себе піарять ? Або робити ( Read more... )

Україна, цікаві досліди

Leave a comment

Comments 60

proidysvit March 4 2010, 10:44:34 UTC
ну самоіронія - се здорова реакція живого організму.В даному разі нам точно не на сусіда треба дивитися,а заглянути в себе.

Reply

liniyka March 4 2010, 10:59:45 UTC
в себе зазирати завжди корисно,
але слід пам'ятати, що нам постійно дихають у потилицю і чекають, коли зашпортаємось. Ми постійно їх хвилюємо))
Це плюс до того, що зараз і так проросійські настрої розвертаються з новою силою навкруги.

Reply

proidysvit March 4 2010, 11:05:57 UTC
Так дівки ж наші,доморощені,а не привозні і-за східного горба...Та й шпортали ся на Олімпіяді ми самі,а не хтось нас в спину тихцем штовхав.

Reply

liniyka March 4 2010, 11:17:16 UTC
Та видно, що свої, але тішать вони своїми акціями якраз сусіда...бо він бачить порошинку в нашому оці... ну, це таке.

Я не про те, що хтось винен у наших невдачах, а про те, що внутрішня критика цих невдач на всіх рівнях (державних, громадських, кухонних) набагато сильніша, ніж припіднесення і вихваляння нашими досягненнями та перемогами. Це дещо ментальне. Ось що мене засмучує.

Reply


наверное raspizdoto_ua March 4 2010, 10:49:48 UTC
какая нить партия мизгонистов-любителей ))

Reply

Re: наверное liniyka March 4 2010, 11:03:31 UTC
ага, щось таке))

Reply


iozhikov March 4 2010, 10:56:22 UTC
Такі акції не вимагають замовлення. Тобто я допускаю, що вони самі це все роблять. Їхні акції вважаю безглуздими (а може навіть шкідливими), крім хіба що інциденту з Бузиною.

Reply

liniyka March 4 2010, 11:05:33 UTC
Можливо, й самі, але не всі акції.
Я взагалі не проти таких акцій, але в нормальних країнах вони починаються після того, як самосвідомість і патріотизм вже достатньо розвинені, а не десь ледве жевріють.

Reply

mamay_m March 4 2010, 16:14:17 UTC
як казав дід Панас "нешукайте змови там, де можна пояснити все звичайною дурісттю".
думаю що то "дитяча хвороба" підхоплена змі. але те, що хтось з того має гешефт, так то подарунок одержувачу того самого гешефту.
думаю що цім штучкам не дають ни копійки, бо вони ж не ведуть шляхетної боротьби, а як дворняжки бігають і гавкають всі автівки, що мимио проїздять.

Reply

liniyka March 4 2010, 17:31:48 UTC
Те, що я дізнаюся вже втретє про їхні акції з російських ЗМІ, на яких шукаю мистецькі новини, для мене є красномовним фактом щодо гешефту.
поки що, може, й не дають...

Reply


bosorkania March 4 2010, 11:17:18 UTC
Якщо чесно, то я воообше не розумію, чого його стільки двіжу навколо цієї Олімпіади організувалося. Коли це
Україна славилася безумовним чемпіоном зимових видів спорту? От для кацапів ця Олімпіада є важливою подією :) І те, шо в них все так лажово складається, дійсно, НЕЙМОВІРНО тішить ;)

Reply

liniyka March 4 2010, 11:22:26 UTC
мене особисто цікавила олімпіада до 8 років - тоді були канікули, і поки я вдень малювала, по ящику валили лижники і фігуристи)))

Для сусіда завжди олімпіади були важливими, тому що вони агресори, а
олімпіада - це більш політична штука , ніж еуробачення.

Це - демонстрація сили держави, яка спрацьовує на підсвідомому рівні. До того ж, економічного становища - якщо є результати, значить держава має достатньо конвертованих паперів, щоб вкласти в тренування на хороших базах.

Reply

mamay_m March 4 2010, 16:17:50 UTC
а ці кралі так досі й не зрозуміли, що ми не альтернативна імперія, а зовсім іншого формату держава.
хоча дуже багато в них співчуваючих у справі імеріалізації україни.
а спортсмени наші показали себе досить пристойно. не кращі, але десь поруч, а там то вже спортивне щасття.
бо от як би мене випуситити на льода, то було б кіно, бо я сам на нього років 30 не ставав. а тут.
ну маємо шо маємо, трохи гірше ніж хтось інший, трохи кращє ніж щє хтось, але то спорт.

Reply

liniyka March 4 2010, 17:35:35 UTC
Наші спортсмени - молодці. Не їх провина, що наша держава фінансує лише футбол. А ще більше в футбол фінансує Ахметов. От якби він любив лижі чи фрістайл... І якби у нас крім Пінчука та Ахметова ще якісь мільйонери чимось цікавились.... отоді б...

Reply


thekillabee March 4 2010, 11:18:47 UTC
А я проти таких акцій. По-перше, я проти фемінізму як такого, в наших умовах це спекулятивнатема. не більше. По-друге, я проти нездар на публіці, а вони жодної акції нормальної не зробили досі, лише якісь потуги. Щодо того, куплені вони чи ні, то я думаю, що наразі вони активно піаряться, щоби згодом якнайдорожче продатися. На користь цього свідчить одна історія, яка сталася з людиною, яку ти знаєш. Збиралися вони робити акцію біля однієї мистецької галереї, я вирішили запросити Фемен (кооперація). Виклали їм стисло свій план і домовились, що в середу вони зустрінуться і обговорять (переговори були на вихідних). І що ти думаєш? У понеділок Фемен уже торгували обличчями біля Пінчука, ніяких переговорів не чекаючи. Ну, і використали чужу ідею частково. Тобто, їхні дії були націлені не на результат, а на саморекламу. Якщо я щось наплутала, нехай мене виправлят, але сама суть така ( ... )

Reply

liniyka March 4 2010, 11:41:53 UTC
+100!
здається, щодо тієї історії ти не помилилася і все виклала правильно. Додам, що ідея відреагувати на державного колаборанта в мистецтві є достойною ідеєю, але вони вивернули це зовсім в інший бік, дійсно пропіаривши себе і нездару.

а щодо всього іншого - я в коментах порціями написала подібне до цього узагальнення. Дійсно, у нашій поразці винні люди, які не надали можливості тренуватися. Повторюся з коментарів - олімпіада - це політичний+економічний ексгибіціонізм, віддзеркалення реальної картини держави. От держава свій рівень і показала.
Мені іноді здається, що всі-всі стоять горою за свою націю, окрім нас. Сьогодні в "Сніданку з 1+1" йшов фактаж про дати. Сьогодні день народження Вербицького. І що можна було ще сказати, окрім того, що композитор-класик, автор музики гімну, створив плагіат? Редактори жидівського центрального телеканалу вважають це прикольним. І таке на кожному кроці.

Reply

thekillabee March 4 2010, 11:57:44 UTC
100%, а люди з цілковитою готовністю ведуться на антидержавну агітацію

Reply

liniyka March 4 2010, 12:10:40 UTC
у нас модно плювати у власну криницю - це єдиний наш спорт)

Reply


Leave a comment

Up