Зробити подарунок дитині - це кожен може!

Dec 01, 2014 20:59

До новорічних свят залишилося мало часу. Але нажаль, це час приємних очікувань не для всіх дітей в Україні. Є діти, які залишилися без родини, без затишку. Це діти вимушених переселенців та діти в інтернатах та дит.будинках. Ми з вами можемо стати для них добрими чарівниками. Це не важко, зробити подарунок ‪#‎коженможе‬ .
Є декілька простих кроків:
1. Визначитися, кому ви будете готувати подарунок: хлопчик чи дівчинка + вікова категорія (2-4 роки, 5-9 років, 10-14 років).
2. Знайти підходящу коробку з кришкою (ідеально підходить коробочка з-під взуття). Коробку і кришку обклеюємо подарунковим папером, розмальовуємо або декоруємо будь-яким іншим доступним способом. На кришці коробки пишемо, для кого призначений подарунок (хлопчик чи дівчинка + вікова категорія).
3. Наповнюємо коробку відразу декількома невеликими «чарівними» подарунками, які принесуть радість дитині. Для комплектації подарунка можна скористатися підказками нижче або придумати щось своє. Обов'язкова умова - подарунки повинні бути новими.
Підказки по вибору подарунків:

· Іграшка: невелика іграшка за віком - машинка, маленька лялька, симпатична м'яка іграшка, головоломка, невеликий м'ячик, йо-йо, маленький конструктор і т.п.
· Шкільне приладдя: ручки, олівці, кольорові олівці чи фломастери, блокноти або записні книжки, розмальовки та т.п.
· Книги: будь-яка книга за віком
· Предмети гігієни: гарна дитяча зубна щітка і зубна паста, мило в «дитячій» упаковці, гребінець або щітка для волосся, і т.п.
· Маленькі предмети одягу: шапочка, рукавички або шарф, аксесуари для волосся, біжутерія, шкарпетки і т.п.
· Солодощі: маленька упаковка цукерок, шоколадка, печиво в індивідуальній упаковці (будь ласка, слідкуйте за терміном придатності - мінімум до кінця січня 2015 року).
Будь ласка, не кладіть в подарунки речі та іграшки, що були у вжитку, іграшки, пов'язані з війною (пістолети, солдатики і т.п.), ліки, крихкі предмети - скло і т.п., продукти, що можуть зіпсуватися тощо.
4. Можна також покласти в коробку лист або листівку з добрими і хорошими побажаннями.
5. Принести в один з наших Волонтерських Центрів:
Волонтерський Центр "Кожен Може допомогти" на Фролівський 9/11
Волонтерський Центр "Кожен Може Допомогти"
ст.М. Левобережна Броварский проспект,15
МВЦ пав. 1А
Гаряча лінія 050 254 18 11

Робити диво - це легко!

ПриватБанк
КОЖЕН МОЖЕ МБФ БО
ЕДРПОУ/ДРФО 39358226
МФО 300711
№ 26006052735797 UAH
Призначення платежу- благодійний внесок.

біженці, діти України

Previous post Next post
Up