У наших мандрівках ми з міркувань економії уникаємо ресторанів, харчуючись майже винятково із супермаркетів. Тому, хоч як це цікаво багатьом нашим друзям і просто читачам ЖЖ, кулінарний аспект подорожей різними країнами Європи цілком ігноруємо. Але в одній країні - точніше, в одній автономній області - по ресторанах і тавернах ми позасідали таки
(
Read more... )
Comments 8
Reply
Reply
отут писали: http://ledilid.livejournal.com/621221.html
Reply
Reply
а кордовський пиріг - то іменно їхній коронний? спеціалітет чи як там воно називається..
Reply
Про часник цікаво, маю кілька італійских рецептів від знайомих італійців, і вони теж смажать часник на олії спочатку, витягують його і в олію вже закидають основні інгредієнти, так би мовити збагачують її ароматом :)
Reply
Leave a comment