Кордова. Андалусійська кухня, рецепти, ресторани

May 18, 2012 00:23

У наших мандрівках ми з міркувань економії уникаємо ресторанів, харчуючись майже винятково із супермаркетів. Тому, хоч як це цікаво багатьом нашим друзям і просто читачам ЖЖ, кулінарний аспект подорожей різними країнами Європи цілком ігноруємо. Але в одній країні - точніше, в одній автономній області - по ресторанах і тавернах ми позасідали таки ( Read more... )

розваги, фото, Іспанія, родичі, мандрівки, кухня

Leave a comment

Comments 8

annahonda May 17 2012, 21:42:51 UTC
Супер! паспрабую што-небудзь прыгатаваць...

Reply


Перепрошую за банальність: atejist May 17 2012, 23:14:00 UTC
а сало там їдять?

Reply

Re: Перепрошую за банальність: ledilid May 21 2012, 19:01:25 UTC
ще й як їдять!
отут писали: http://ledilid.livejournal.com/621221.html

Reply


kanulia May 17 2012, 23:42:51 UTC
який класний огляд)тепер ще отак Францією змотайтесь

Reply


gvirinko May 18 2012, 06:29:57 UTC
круто про кулінарію!

а кордовський пиріг - то іменно їхній коронний? спеціалітет чи як там воно називається..

Reply


andy_str May 18 2012, 06:59:48 UTC
ох ну не можна такі пости зранку на порожній шлунок читати...
Про часник цікаво, маю кілька італійских рецептів від знайомих італійців, і вони теж смажать часник на олії спочатку, витягують його і в олію вже закидають основні інгредієнти, так би мовити збагачують її ароматом :)

Reply


Leave a comment

Up