Скажимо ванілі - "Нє-нє-нє".

Nov 04, 2012 14:36

Тут якось, samsobipan пропонував додавати до кави ванільного цукру.
Так от, що я вам скажу, якщо додати до кави під час її приготування гвоздику, буде той самий ефект і жодної хімії.

Пригадалась реклама пива. )

Їжа, Кава, Готую, Я

Leave a comment

Comments 8

spulers November 4 2012, 12:57:56 UTC
ну не знаю, мне ваниль в кофе понравилась, я как-то пробовал раз

Reply

larry_bc November 4 2012, 12:58:45 UTC
Ваніль, чи ванільний цукор?

Reply

spulers November 4 2012, 12:59:43 UTC
ваниль, ванильный сахар не пробовал

Reply

larry_bc November 4 2012, 13:02:46 UTC
О! Це різні речі. )

Reply


(The comment has been removed)

larry_bc November 4 2012, 13:42:44 UTC
Цікаво.

// Якщо клієнт подає надії

Перепрошую? )

Reply

(The comment has been removed)

larry_bc November 4 2012, 13:45:54 UTC
А. )
Дякую.

Reply


samsobipan November 11 2012, 09:56:02 UTC
Я спочатку утримався від коментаря. Думав, хтозна, може воно й справді так... Я каву з гвоздикою не пив уже років 15... Учора спеціально купив гвоздику, варив, пробував. Збочення якесь. Приблизно як замінити, наприклад, печено яблуко на квашений огірок...

Reply

larry_bc November 12 2012, 06:42:28 UTC
:-)

Reply


Leave a comment

Up