Politiker...

May 29, 2009 18:47

Idag tänkte jag att jag skulle gå och fråga lite politiker ute på stan när jag ändå är där och går. Jag funderar på vilket parti som är positiv för EU och euro (ro hit med euron vetja, SEK suger pung), men är mot Turkiets medlemskap i EU. Frågade Moderaterna först, de sa att de är positiv för Turkiets inträde, men att de mänskliga rättigheterna ( Read more... )

Leave a comment

Comments 8

greeendot June 3 2009, 17:36:17 UTC
Va, fick du inte prata med FP? Det är ju skandal! Sånt stör mig något enormt, jag menar - din röst är ju för fasen lika mycket värd även om du inte kan höra? Usch vad arg jag blir, politiker borde ju vara måna om sina (eventuella) väljare :(

Reply

lady_vader June 3 2009, 21:47:37 UTC
Tja, det är så att de inte förstod vad jag menade. Jag bad om att få prata - dvs få skriva på papper och penna, men de sa att de inte hade det. Dåligt ju. Hos Moderaterna fick jag ju skriva på deras valsedlar, är ju vita på baksidan och alla borde ju ha pennor? Nej.

Ja det är ju klantigt gjort.

Hur är det med dig annars? *kram*

Reply

greeendot June 4 2009, 00:09:14 UTC
Usch, riktigt dåligt av dom! Och pennor måste dom ju bara ha kan man tycka.

Med mig är det okej förutom en bihåleinflammation som aldrig verkar ge sig. Slutade med penicillin igår och nu är det kört igen, så jag får väl gå ner och sätta mig i kö på vårdcentralen i morgon igen. :/

Reply

lady_vader June 4 2009, 00:18:23 UTC
Usch vad tråkigt med inflammation som inte vill ge sig trots kur. Bihåleinflammation låter inte roligt. Du som haft praktik på vårdcentral och nu ska du dit själv! Om det är samma plats?

Läste om att du skulle till annan skola nu, det är ju bra att det löst sig! Även om det inte blir exakt samma, så är det ändå bra att du kan få fortsätta studera.

Läser i GP just nu om en gymnasieskola som bluffat så mycket och uppenbarligen roffat åt sig pengar. Det är verkligen tråkigt när det missbrukas så med privatskolor.

Reply


Leave a comment

Up