(no subject)

Feb 11, 2008 09:09

«Неопытный Паниковский развел такой большой костер, что казалось — горит целая деревня. Огонь, сопя, кидался во все стороны. Покуда путешественники боролись с огненным столбом, Паниковский, пригнувшись, убежал в поле и вернулся, держа в руке теплый кривой огурец. Остап быстро вырвал его из рук Паниковского, говоря:

— Не делайте из еды культа.

После этого он съел огурец сам«.

И. Ильф и Е. Петров, «Золотой теленок».

This is one rich cup of haute chocolate: A New York eatery is offering a $25,000 dessert bulging with top-grade cocoa, edible gold and shavings of a luxury truffle.

The Frrrozen Haute Chocolate was declared the most expensive dessert in the world on Wednesday by the Guinness World Records.

The dessert is a frozen, slushy mix of cocoas from 14 countries, milk and 5 grams of 24-carat gold topped with whip cream and shavings from a La Madeline au Truffle.

It is served in a goblet with a band of gold decorated with 1 carat of diamonds and served with a golden spoon diners can take home.

The dessert was created by Serendipty 3, a restaurant popular with tourists and once featured in a John Cusack movie.

http://www.usatoday.com/news/offbeat/2007-11-08-haute-dessert_N.htm

А вы говорите суши…

идиотизм, здоровье

Previous post Next post
Up