А я вивчав іспанську два з половиною роки та півроку французьку, в 1975-78 роках, в Київському педінституті іноземних мов. То був вже третій інститут, звідки мене відчислили в роки коміністичного совєцького режиму.
Міг би чудово порозумітись мовою Сервантеса. Водночас залюбки б поспілкувався з національно свідомими басками, які виступають за повну незалежність Еускаді!
А ваш заголовок, мабуть, правильніше так: Jamón Ibérico. Acento gráfico не забувайте ставити. Тобто графічний наголос. Має значення!
Comments 11
Reply
Reply
Мне нравится корейская еда, но тут все еще вкуснее.
Reply
ну сейчас начнется - после 5 то лет "типа еды"...
в общем следите за весом, хотя бы первое время пока так сказать "шокэ" :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Міг би чудово порозумітись мовою Сервантеса.
Водночас залюбки б поспілкувався з національно свідомими басками, які виступають за повну незалежність Еускаді!
А ваш заголовок, мабуть, правильніше так:
Jamón Ibérico. Acento gráfico не забувайте ставити.
Тобто графічний наголос. Має значення!
Reply
Reply
Leave a comment