Ucierane ciasto z jagodami

Mar 23, 2014 10:02

Wykorzystuję zawartość zamrażalnika, bo przecież nadchodzi już nowy sezon i należy zrobić miejsce na nowe owoce. Wyjęłam jagody. I umerdałam do nich ciasto cytrynowe. W założeniach jagody powinny zostać na wierzchu lub troszkę tylko opaść. Niestety, ale wpadły wszystkie na dno. Ale to wcale a wcale nie ujęło smaku ciastu. Na wierzch podałam lukier ( Read more... )

ciasto ucierane, wypieki, lukier cytrynowy, jagody

Leave a comment

Comments 2

magdacook March 23 2014, 11:47:07 UTC
замечательный пирог) а ягоды сначала можно обвалять в муке, тогда они не будут "падать на дно")

Reply

krystyna9 March 23 2014, 18:59:16 UTC
Masz rację, powinnam obtoczyć w mące. Nie pomyślałam o tym. Ale najważniejsze, że ciasto wszystkim bardzo smakowało :)

Reply


Leave a comment

Up