З недосказаного

Mar 26, 2015 14:27


Ну ось це завжди так буває. Закон подлості - найсильніший закон у Всесвіті. Хто не зна, я вчора трошки позбирав відео, що ілюструють певні суспільні процеси в Україні. Вийшла невеличка добірка, для тих, в кого впали рожеві окуляри з очей, навіяна омана трохи розвіялася, сумніви почали пробиватися крізь нерушимі пропагандиські блоки - хто вже готовий сприймати, хто вже готовий думати і аналізувати. І як назло, вже після публікації, сьогодні натрапив на дуже круто зроблене, на мій погляд, відео, яким я просто зобов'язаний з вами поділитися.

Тільки, панове, дуже вас попрошу. Якщо ваша позиція протилежна на рахунок цього питання, давайте конструктивну критику, подискутуємо у коментарях, обміняємося знаннями, спробуємо встановити істину. Не треба мені писати, що я ватник і кремлебот, мені це вже казали мільйон разів, це нічого не змінить. Моя особистість не відіграє ролі, давайте обговорювати тему, а не мене. Дякую за розуміння!
[Перевод на русский]
Ну вот это всегда так бывает. Закон подлости - сильнейший закон во Вселенной. Кто не знает, я вчера немного собрал видео, иллюстрирующие определенные общественные процессы в Украине. Вышла небольшая подборка для тех, у кого спали розовые очки с глаз, навеянное заблуждение немного развеялось, сомнения начали пробиваться сквозь нерушимые пропагандистской блоки - кто уже готов воспринимать, кто уже готов думать и анализировать. И как назло, уже после публикации, сегодня наткнулся на очень круто сделанное, на мой взгляд, видео, которым я просто обязан с вами поделиться.
Только, господа, очень вас попрошу. Если ваша позиция противоположна на счет этого вопроса, давайте конструктивную критику, подискутируем в комментариях, обменяемся знаниями, попробуем установить истину. Не надо мне писать, что я ватник и кремлебот, мне это уже говорили миллион раз, это ничего не изменит. Моя личность не играет роли, давайте обсуждать тему, а не меня. Спасибо за понимание!


image Click to view


неонацизм, фашизм, Порошенко, політика, Тимошенко, Украина, Гітлер

Previous post Next post
Up