яка прекрасна фотка!

Sep 01, 2010 12:00



Підпис під мордою чітко свідчить «НЕ Янукович Президент України»

А загалом раджу почитати статтю про поїздку клоуна до Німеччини. Це просто жах якийсь, ну чому саме нашою країною керує це позоріще?

Під час поїздки до Німеччини, Янукович мав промову перед німецьким істеблішментом. Темою президентського виступу заявили "Україна та ЄС - нове партнерство". Але ж наше чудо вирішило розповісти про свої будівельні успіхи в Межигірйі:

- Це невеликий секрет ні для кого... Я побудував один будинок такий, клубний... Його будувала "Хонка" - фінська компанія...

Заява про те, що Янукович спорудив ще якийсь будинок, одразу привернула увагу "Української правди". Чи часом ідеться не про величезний чотириповерховий об'єкт у "Межигір'ї", зроблений з дерев'яного брусу?

Виявилося, що справді про нього! Янукович, виступаючи перед німцями, втратив зв'язок з реальністю. Він прямо заперечив свої власні слова, що не володіє на території колишньої урядової резиденції нічим окрім свого маєтку. Виявляється, він там зводить ще і "клубний будинок".

- Але у нас, у всіх членів клубу з'явилося бажання, щоб він добре виглядав і ззовні, і внутрішньо, - продовжив він викривати сам себе.

Навіщо сотням представників німецької громадськості було знати про житлові проблеми Януковича - загадка. Але йому кортіло розповісти їм всю правду.

- В чому була проблема? Древесина - той брус, з якого збирався будинок, - вона весь час "працює". То сідає, то піднімається. І як можна закріпити різного плану... Як українською мовою слово "отдєлка"? - запнувся Янукович і озирнувся за допомогою до присутніх членів делегації, які проковтнули язика.

- Хто мені скаже, як буде "отдєлка"? - перевів президент України погляд з одного міністра на інший.

- Оздоблення! - почулося з зали.

- Оздоблення? - перепитав Янукович.

Але такий переклад йому не сподобався.

- Ні, я скажу "отдєлка", бо це зрозуміліше. "Оздоблення" не дуже зрозуміло. Навіть для мене.

Німці, які слухали синхронний переклад цього всього виступу в навушниках, мало зрозуміли логіку всього цього.
Фото Михайла Марківа
А Янукович тим часом продовжував розповідь про свій "клубний будинок" в Межигір'ї.

- Ми зробили такий тендер, невеличкий, і на тендері перемогли німці. І як цей дім не сідав, не піднімався, ця "обналічка" трималася красиво, нічого не руйнувалося...

Яку "обналічку" мав на увазі Янукович, теж залишилося загадкою. Можливо, мова йшла про "обліцовку"...

- І я мав розмову з німецькими робітниками. Це робоча інтелігенція. Я дивився на їх руки. Я бачив як вони з розумом підходять до вирішення всіх цих питань...

Виявилося, що весь цей ліричний відступ Янукович зробив для того, щоб покликати німецькі гроші в Україну.

- Мені не зовсім приємно, що Німеччина вклала лише шість мільярдів інвестицій. Мені б хотілося шістдесят мільярдів. Можливість така є, - запевнив Янукович.

Далі було ще цікавіше.

- Я кажу про це як науковець, який багато уваги в своєму житті приділив питанням інвестицій. Я створював таку науку і 8 років очолював кафедру в Університеті, - заявив "проффесор".

У свідки Янукович покликав присутнього члена делегації.

- Тут от у нас в залі є ректор Київського національного університету імені Шевченка пан Губерний. Чули про такий університет? Це самий провідний університет в Україні!

Так Янукович ще і сплутав прізвище ректора, який насправді "пан Губерський".

Але і цього було мало українському президенту - він розповів німцям про свої наукові досягнення.

- Мені здається, він пам'ятає, коли я захищав докторську дисертацію? - звернувся Янукович до Губерського. - Я її захищав двічі. За мною тоді дуже багато слідкували, писали, що я начебто не сам її зробив. І сталося так, що під мікроскопом придивлялися, спеціальну комісію створювали. Мені було це приємно. Я був впевнений у своїй роботі, я її зробив якісно. Вона стосувалася розвитку великого промислового регіону і притягнення

януковець, янукович, німеччина

Previous post Next post
Up