Метод дубинки и парашеновского пряника против ножа и топора (4 фото дня)

Feb 16, 2018 22:05



Краса!



В Киеве мусора задержали мужчину, нанёсшего повреждения 13 автомобилям, стоявшим у здания Соломенского районного суда столицы. Информация об этом была обнародована полицайской комендатурой в пятницу, 16 февраля.

О народном герое мусорам сообщили очевидцы, увидевшие мужчину с топором в руках, зашедшего во двор позорного суда и начавшего крушить авто. Мужчина разбил стёкла, поотрывал зеркала и погнул металлические части транспортных средств.



Жека Карась

Чоловік взяв сокиру і порубив десяток автомобілів на службовців парковці суду, який випустив Труханова.

Так і сказав, що це за те, що випустили сепара та крадія Труханова.

Одесит Анатолій Мазур. Відомий тим, що допомагав 28-й бригаді та приймав участь в обороні Одеси в 2014-му(на фото по центру, кричить).

Зараз затриманий поліцією. Повага чоловіку за відчайдушний нелогічний, але такий щирий вчинок.

Повага, бо знав, що буде спійманий. Транзакційні утрати громадського порядку внаслідок актуальної громадянської дії будуть за рахунок обмеження волі виконавця. Не так кримінальний злочин як політичний вчинок. Порушення закону в ім'я справедливості.

Будуть судити. Треба підтримати.

Додам від себе пару слів...

Поки що в українців зриває дах нерегулярно і не дуже організовано, але от мусорів "побутово" різати почали вже рік тому. Чоколядні ЗМІ про це мовчать, звичайно, бо ж мусорська сволота і так боягузлива. На західній Україні це вже нормальне явище - і тачки палять, і хати підпалюють. Але поки що не дуже організоване. До прозріння залишилась мить... Тут "вангувати" не треба! Скоро буде нова УПА і організоване фізичне знищення прокурорів, суддів і поліцаїв, на яких тримається режим україножерів. До речі, в їх маєтках зберігаються такі кошти... Весь світ у кишені! А от що пишк Лілія Сулейманова:


Лілія Сулейманова

Бувши беркута, одягненні у форму поліції, в автобусі, битим бійцям патріотам читали лекцію про те, що даремно воювати з рашкою! Беркута захищали не тільки місцевих злочинців, накшталт труханова.. Але ще захили рашку та путіна! Ржали над тим, що рашка віджала Крим та Донбас!!!!! От такі "переатестовані" поліціанти! Дивує мовчання справжніх військових, в кого вже десятками загиблих друзів, та десятками друзів сидить по тюрьмах! Мовчить, мовчить! Вас це тоже стосується!

Previous post Next post
Up