Стыдоба нах (порублю, суки!)

Mar 03, 2017 14:06

Александр Волков

Счастливый обладатель справки об умственной отсталости и по совместительству Председатель Верховной Рады Андрей Парубий встретился с наследным принцем Японии Нарухито. На встречу Парубий пришел в мятом костюме и с расстегнутой ширинкой. Впрочем, ничего нового.

P.S. Расстегнутую ширинку можно объяснить тем, что депутат Леонид Емец, который поехал в Японию вместе с Парубием, тоже хотел попасть в кадр и пытался вырваться наружу.



Геркус Мантас

!!!!!!!!!Насіров - інформаційне прикриття якоїсь подляни, що готується владою, то якої ж ??? В НАШИХ ПІДАРІВ ПРИ ВЛАДІ,все по сценарію хуйла,щоб барани завжди мали,що обсмоктувати ,щоб мізки були відключені від реальності!!!назвіть мені хоч одного з тих,хто сидить ,сидить з конфіскаціэю ,чи пожиттєво(це так по закону повинно бути)!??НАЗВІТЬ ХОЧ ОДНОГО! ,А ІМІТУВАЛИ за три роки,ЗАТРИМАННЯ ВЖЕ БАГАТЬОХ!!!!ТРЕБА ,ЩОБ СУЧА ВЛАДА ВІДПОВІЛА КРОВ,Ю ЗА ВСЕ,ЗА МАЙДАН,ЗА ВІЙНУ,ЗА ПІДІРВАНИХ НАВМИСНО ШАХТАРІВ НА ВОЛИНІ(щоб зараз комісією озвучити,що на Волині ,ні одна шахта не здатна до експлуатації).НЕ СУДОМ І ТЮРМОЮ,А КРОВ,Ю ,ЩОБ ХАРКАЛИ ДОВГО І МУЧЕНИЦЬКИ!!СКІЛЬКИ ВОНИ УКРАЇНЦІВ ЗНИЩИЛИ І СКІЛЬКИ ВИМИРАЄ КОЖЕН ДЕНЬ ВІД НЕ ДОЇДАННЯ,ВІД ХВОРОБ,БО НЕМАЄ ,ЗА ,ЩО ЛУКУВАТИСЬ,ВІД ФАЛЬШИВИЇХ ЛІКІВ І ЇХ ВІДСУТНОСТІ НОРМАЛЬНИХ І ДУЖЕ ДОРОГИХ.Як закриваються лікарні,як виїзджають хороші лікарі,як псують в школах дітей,бо освіта навмисно знищується,як підводять дітей до самогубства,навмисно придуманими і озвученими,проафішированими по всіх тві і інтернеті,групами сметрей!!!!ЛЮДИ!?ВИ ЛЮДИ!?взагалі?ви,що не розумієте,що робиться?як далі мають тут жити ваші діти і онуки?з ким,при кому?рабами,без прав і гідності,вимирати від страшних хвороб,на яких не буде ліків,від фальшивих,експерементальних прививок для новонароджених,для діток???Що думає собі армія,офіцери честі(якщо такі є ще)що вони собі думають...НІЧОГО!!!кожен день ідуть тільки труни до десятка молоденьких хлопчиків,які ще життя не бачили,і підписали собі контракти на смерть,за 10000грн(їх уміло в службі всу обробляють підступні дауни ,продажні офіцери,бо так вимагає херштаб,де 90%хенералів працює на кремль)ЧИ Є РОЗУМ,ГІДНІСТЬ У УКРАЇНЦІВ!???....сумно,прикро до болю і противно.За три роки війни,в землі і пропало безвісти вже понад 100000 хлопців!!Скільки померло людей по мирній Україні від таких рефрм,навіть боюсь уявити ,скільки ....чи сотні тисяч ,чи вже біля міліона!????а статистику ніхто ніколи не дасть,бо вона страшна,а як дадуть ,то дуже збрешуть!!адже ,ще до війни нас вже не було 40 000 000!ІДЕ МАСОВЕ ,ТОТАЛЬНЕ ЗНИЩЕННЯ УКРАЇНЦІВ!!!!!ЦЕ БУДЕ В ІСТОРІЇ ,ПОЗНЕЧО ЗНОВУ ТРАГІЧНОЮ СВІЧКОЮ УКРАЇНИ,ЧЕРЕЗ РОКІВ 80,ЯКЩО УКРАЇНА ЗМОЖЕ ВИСТОЯТИ.ОДУМАЙТЕСЬ ВСІ,ПЕРЕВАЙТЕ ПРАВДУ В СЕЛА,В РАЙОНИ,СВОЇМ НЕ ДАЛЕКИМ РОКИМ,БО МАСА НЕ РОЗУМІЄ НІЧОГО І НЕ ХОЧЕ РОЗУМІТИ,ЩО НАС ЖДЕ!!

політична реклама

Previous post Next post
Up