Чому я не вірю в успіх України

Mar 11, 2017 18:11

Для того, щоб підняти Україну з руїн і довести до рівня Румунії потрібно одноразове вливання близько 100 мільярдів євро, а потім протягом 10 років щороку ще вливати по 10 мільярдів, та відкрити деякі ринки для українських товарів, що обійшлося теж в 10 мільярдів щороку. Також, зважаючи на скажених сусідів, Україні потрібно підтягнути армію та силові структури десь до рівня Туреччини, що потягне ще десь 100 мільярдів.
Також потрібно налагодити контроль, щодо цільового використання цих коштів, що насправді нескладно, адже всі українські олігархи та чиновники на гачку у Заходу.
Ітого за 10 років 400 мільярдів євро і зявиться стабільна, придатна для життя країна.
Багато це чи мало? Насправді за нинішніх часів це копійки. Так лище на фінансову підтримку Греції, євросоюз за останні 10 років витратив понад 400 мільярдів євро, і певно прийдеться витратити ще стільки ж.

Більше того, в 90-і та першу половину нульових, поки країна ще була відносно цілісною та не такою деградованою, від частини української еліти йшли постійні сигнали та прохання на Захід, але на це були відмови. Так канцлер ФРН Колль прямо сказав Кучмі, щоб той демонтував українську технологічну промисловість, бо ринки збуту для України Захід дасть лише для грубої сировини.
Більше того, Захід всіляко заохочував лігархізацію України, а від різного роду інституцій типу МВФ йшли вказівки щодо проведення самовбивчих "реформ".

Таким чином, від самого початку у господарів світу щодо України був лише план по її утилізації та депопуляції. Спочатку Україну руйнували економічними засобами, а з 2013 її руйнують уже засобами військовими.

Якщо за 25 років йшло і до цих пір йде демонтаж України, то що має статися щоб він зупинився та почалась відбудова???
Previous post Next post
Up