Leave a comment

Comments 3

Заступник Клімкіна подав у відставку komanda777 September 13 2014, 03:53:28 UTC
, протестуючи проти відкладання Угоди про асоціацію Київ, Друкувати Данило Лубківський вважає, що ухвалені домовленості шлють неправильний сигнал МЗС Данило Лубківський не згоден з брюссельськими домовленостями Заступник міністра закордонних справ України Данило Лубківський прийняв рішення подати у відставку через відкладання імплементації четвертого розділу Угоди про асоціацію України-ЄС. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook. За словами Лубківського, домовленості, які були погоджені у Брюсселі міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, стали для нього несподіванкою. "Будуть, напевно, озвучені раціональні і практичні роз'яснення. Колись і проти нашої незалежності наводилися вагомі аргументи", - пише Лубківський. Читайте також: Порошенку передали документи щодо ратифікації угоди про асоціацію з ЄС - ЗМІ Заступник міністра вважає, що ухвалена заява шле неправильний сигнал усім: агресору, союзникам і, найважливіше, українським громадянам. "Саме зараз наша економіка, як під час смертельної хвороби, має самостійно вирвати шанс ( ... )

Reply

Замглавы МИД Даниил Лубкивский ТОЖЕ подал в отставку komanda777 September 13 2014, 03:54:45 UTC
По мнению дипломата, отсрочка введения зоны свободной торговли с ЕС посылает неправильный сигнал агрессору, союзникам Украины и украинским гражданам ( ... )

Reply


Депутаты Европарламента предлагают странам-членам ЕС livejournal September 13 2014, 08:40:36 UTC
Пользователь specnazspn сослался на вашу запись в своей записи « Депутаты Европарламента предлагают странам-членам ЕС выкупить "Мистрали", но тут вот какое дело....» в контексте: [...] Взаимосвязанная тема Соглашение Украины с ЕС откладывается до 2016 года [...]

Reply


Leave a comment

Up