Captain America 2: The Winter Soldier

May 03, 2014 21:03

Ültem ma a vonaton és arra gondoltam, milyen egy undorító posztot fogok erről írni. Úúúgy szétfanolom az egészet, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Március 26-án láttam először, premier-night-on, és csak Frank Grillo miatt mentem el megnézni, mert az az ember egy állat <333 ( Read more... )

catws, film, fanbitch, sebastian stan, chris evans, frank grillo

Leave a comment

Comments 3

lellihir May 3 2014, 19:55:02 UTC
Hát pedig nyugodtan szétgeekelhetted volna magad, mert az nagy tény, hogy a film baromi jó, és nem hiszem, hogy picsás bejegyzés lett volna. Éppen most jutottam túl rajta, igaz, csak mert az ikrem totális Chris Evans fan és oda meg vissza van ettől a pacáktól. Én csak a szempilláiba zúgtam bele, de az más tészta és sosem vallanám be ( ... )

Reply

kincskereso May 4 2014, 14:36:25 UTC
Nekem is az tetszett itt nagyon, hogy még a legutolsó mellékszereplőnek is volt személyisége. Eszméletlen jól kapták el ezt a filmet, ikrednek meg csak gratulálni tudok az ízléséhez :D
Frankhez (Crossbones/Rumlow) mit szóltatok?! Az a liftes jelenet... Imádtam. SebStan meg amit kihozott hét mondatból... Elképesztő komolyan.
A BK meg a Rosszbanrosszban témakörhöz nem tudok mit hozzáfűzni, ne haragudj, utálom mindkettőt. Apukám teljesen rá van kattanva a BK-re, múltkor elcsíptem belőle kábé két mondatot, elég is volt abból a színvonalból. Ha kell ha nem, ezt kapja a nép, és most ki fog elmenni tüntetni ellenük, őszintén. Egyébként meg biztos mindegyikük meg van elégedve a maguk színészi teljesítményével, mivel minden hónapban megkapják a gázsijukat.

Reply

lellihir May 4 2014, 15:26:30 UTC
Na de hogy a halálba tudnak még a mellékszereplők is játszani, mondhatni, jól játszani? A magyar filmekben ez miért nem lehet így?
Bevallom, én összetévesztettem Franket a Spartacusos Manu Benettel, de az ikrem mondta, hogy szerinte nem ő az, és persze, neki lett igaza. Frank jó fickó, színésznek is, meg pasinak is. Néha felugorhatna hozzánk. :-D Sebatian Stant meg csak innen ismerem, de örültem, hogy nem szúrták el a karakterét nagyon. A hosszabb-hosszú hajú fickók pedig alapvetően gyengéim. :-)

Reply


Leave a comment

Up