[!Терміново!] Оптимізація маршрутної мережі Києва. Потрібні інтерв'юери.

Sep 16, 2013 14:48

Шановні колеги!
Є нагода зробити внесок в поліпшення транспортної системи міста!Зараз на замовленя КПТ проводиться збір та обробка помаршрутних даних з метою оптимізації роботи маршрутів та мережі в цілому. Мова йде про побудову математично-комп'ютерної моделі (т.е. не зі стелі), яка потребує значний обсяг даних ( Read more... )

киевпастранс

Leave a comment

Comments 3

ip_polita September 16 2013, 12:49:09 UTC
Спробуйте повісити оголошення на кафедрах соціології в університеті Шевченка, Могилянці - студенти там можуть бути зацікавленими в досвіді роботи інтервюерами + трохи розуміють, як має проводитися опитування. Якщо час ще є, можна спробувати домовитися з кафедрами - можливо, в них є потреба організувати студентам практику опитування.

П.С. В пятницю спілкувалася з вашим інтервюером на маршруті 238. Дівчина опитування вела вірно і не халявила - до кожного пасажира зверталася з проханням взяти участь в опитуванні.

Reply


hansivblog September 16 2013, 19:08:04 UTC
> Спробуйте повісити оголошення на кафедрах соціології в університеті Шевченка, Могилянці - студенти там можуть бути зацікавленими в досвіді роботи інтервюерами + трохи розуміють, як має проводитися опитування.

Про Шевченка якось не подумали, а Могилянці вже всі наші (опитування робить КМІС, в КМА живе)).
Про Шевченка закину ідею рекрутерам.

Щодо дівчини в 238, то дяка за фідбек :)
П.С. сьогодні вона здавала результати і дуже тішилася з такого відгуку)

Reply


loskot September 18 2013, 09:03:10 UTC
Ничегочсебе, КПТ наконец-то освоил технологии прошлого столетия?

Reply


Leave a comment

Up