Про щасливого Комаровського та корисний маргарин

Jan 24, 2012 11:03

Друзі, я мовчу не просто тому, що лінива, а з поважних причин.
По-перше, маю зараз гарячу пору навчання на курсах підвищення викладацької кваліфікації, борюся (здебільшого із самою собою) за отримання міжнародного сертифікату викладача англійської мови як іноземної.
По-друге, із завмиранням серця (все ж здебільшого печінки, нирок та шлунку) очікую на ( Read more... )

фото, красиве, навчання, смачно поїстоньки, поточне, відео, Великобританія, посилання, країні не вистачає футболістів

Leave a comment

Comments 8

lulochek January 24 2012, 11:31:46 UTC
Про масло: таке теж беремо, раніше було хороше kerrygold, але зараз щось його мало бачу на прилавках.
Про цукерки: подруга привезла з України "Вечірній Київ"... (по цукерці на день їм!!! мало!!! але смакота...). На вихідні піду шукати "Корівку" в польський магазин!

Про перше, друге, третє: це прекрасно!!!

Reply

keetten January 24 2012, 12:04:37 UTC
О! Ну блін, тепер і я хочу "Вечірнього Києва"...
По-польськи, до речі, корівка - крувка. Хоча ти ж маєш знати польську, так?

Reply


lulochek January 24 2012, 12:08:25 UTC
:)
ні, я не знаю польської)).А чому ти подумала, що я маю знати?))

Reply

keetten January 24 2012, 14:55:00 UTC
Не знаю. Чомусь...
Буває...

Reply


begizayacbegi January 24 2012, 17:32:20 UTC
а я уже в +18 печку топлю) не можу я +16

Reply

keetten January 24 2012, 18:25:20 UTC
Гарячіє естонскіє парнііі!

Reply


dunpeald January 25 2012, 14:11:54 UTC
berem ego postoyanno, i v Ukraine tozhe, kogda poluchalos dostat.
Otlichnoe maslo. Ono escho s olivkovym maslom byvaet.

prostoe slivochnoe, dlya menya zhyrnoe, poetomu radujus etoj, bolee zdorovoj, alternative:)

Reply

keetten January 25 2012, 14:51:38 UTC
З оливковою олією? Має бути смачним, спробую пошукати в наших крамницях.

Reply


Leave a comment

Up