Leave a comment

Comments 16

lubany_b July 29 2010, 18:04:23 UTC
Катюшка,,дуже цікавий рецепт!
Скажи,а можна таким способом законсервувати маленькі цілі огірочки?

Reply

katyusha_71 July 29 2010, 18:11:43 UTC
Любань, я використовую цей рецепт тільки для великих огірків, маленькі не пробувала, власне, мене спочатку пригостили такими огірочками, а точніше передала Кася з Польші з чудового містечка Мжежино на березі Балтіського моря, вона також використовує великі огірки, я відразу запитала рецепт, мені дуже вони смакують, і ще одне мені вони дуже гострі, а от мій син каже що можна й гостріше....спробуй, цього року такий гарний урожай - я зробила вже дві порції, а ми вже їх "під"їдаємо", тож неодмінно буду ще робити.

Reply


margaret_07 July 29 2010, 21:00:16 UTC
Интересный рецепт, надо будет попробовать!

Reply

katyusha_71 July 30 2010, 10:19:24 UTC
ну лично я рекомендую для любителей остренького

Reply


warunik July 30 2010, 06:16:52 UTC
Кать,а шкурку счищаешь?*надеюсь нет*

Reply

katyusha_71 July 30 2010, 10:18:26 UTC
шкурку НЕ чищу

Reply

warunik July 30 2010, 10:46:19 UTC
Просто праздник какой то))

Reply

katyusha_71 July 30 2010, 10:55:35 UTC
я добавила фото, ну оно не очень, а вот огурчики ядренные и хрустящие

Reply


kag0r July 30 2010, 08:01:35 UTC
а фотки?

Reply

katyusha_71 July 30 2010, 10:19:46 UTC
исправлюсь :)

Reply

kag0r July 30 2010, 16:39:02 UTC
угу
скушаю:)

Reply

kag0r July 30 2010, 16:40:56 UTC
ой забыл
я еще немного уваренного томатного сока добавляю, вкуснятинаа

Reply


warunik August 9 2010, 19:51:32 UTC
Катюш, спасибо ! Я,конечно,подгоню под себя,но в целом мне оочень понравилось!

Reply

katyusha_71 August 10 2010, 04:54:30 UTC
на здоровье

Reply


Leave a comment

Up