И еще раз про Бандеру и что с ним делать.

Jan 23, 2017 18:42

мне пишут  такое:

Просту у вас зараз нема сили, аби нам нав'язати нашу волю і ви хочете нас деморалізувати дешевенькими прийомчиками, закидаючи мені Бандеру, Петлюру, Мазепу, Талергоф, Хатинь і т. д.http://katmoor.livejournal.com/1577099.htmlRead more... )

черновики, Бандера, интересная дискусия в комментах, фашизм

Leave a comment

dexteriuzs January 24 2017, 10:03:27 UTC
Критика сучасного українства з боку москалів базується на певних моральних принципах. Мовляв, бути українцем саме по собі є порушенням базових моральних принципів. Я лише вказав, що ніяких загально-світових моральних принципів не існує. Існує право сили нав'язувати іншим свою мораль, в якій переможені за визначенням є унтерменшами ( ... )

Reply

dexteriuzs January 24 2017, 14:50:04 UTC
Знову таки невеличкий лікнеп по філософії. Категорія "унтерменшості" теж досить непроста. Не важко бачити, що значна кількість населення є природними унтерменшами з власної волі. Проблема москальської окупації полягала в тому, що українцям приписувалася виключно роля унтерменшів. Якщо людина не хотіла цього, то вона мала зректися свого українства і по-перше перейти на московський діалект української мови.

І тільки в Українській державі українець може бути юберменшем, залишаючись, власне, українцем.

Reply

katmoor January 28 2017, 09:26:52 UTC
уберменши и унтерменши- это категории фашистской философии

употребление человеком в дискусии данных категорий вполне однозначно указывает нам на то что мы имеем дело именно с фашистом. а не с кем-нибудь ещё

Reply


Leave a comment

Up