ой ой краще подивись на сайтах я сам готував але не так смачно як бабуся або мама:) чистиш кабак, ріжеш на шматочки вариш у молоці - вони робляться м"які та легко розсипаються потім додаєш манку так щоб не дуже густо за смаком сіль, цукор, вершкове масло... ще замість манки можна рис - але його довше варити - окремо здається
Comments 5
Reply
підкажеш?;)
Reply
краще подивись на сайтах
я сам готував але не так смачно як бабуся або мама:) чистиш кабак, ріжеш на шматочки вариш у молоці - вони робляться м"які та легко розсипаються потім додаєш манку так щоб не дуже густо за смаком сіль, цукор, вершкове масло...
ще замість манки можна рис - але його довше варити - окремо здається
Reply
Reply
Reply
Leave a comment