Leave a comment

Comments 23

(The comment has been removed)

easternwestern September 26 2013, 23:02:24 UTC
Кредитка без кредитного ліміту - це щось нереальне. Навіть якщо вони вам сказали, що його нема, - він точно є. Те що вам сказав на словах якийсь працівник банку навряд чи вам вдасться якось використати у судді. Вони скажуть "Ні, ми такого не казали" і ви нічого не доведете.

Тобто банк нараховує вам на рахунок додаткову невелику суму, якою ви можете користуватись. Надія банку зводиться до того, що ви знімете ці гроші й забудете, а він потім "згідно договору" вас оштрафує усілякими відсотками та пенею за несвоєчасне погашення кредиту.
Рекомендую кредитку просто закрити й все.

Reply

karposhka September 27 2013, 08:27:14 UTC
Зоряна, я колись у момент відчаю повелась і залізла в кредитку. Воно мабуть на те і розраховано.
Потім, після погашення, всієї суми кожного місяця нараховувались відсотки, і картка знову пішла в мінус. Скільки я таких історій чула, що забув за картку на кілька років - заплатив 300-500 грн.
Тому заблокувати її можна самостійно (через приват 24, якщо користуєшся), і я раджу фізично знищити:) Але заблокувати і закрити - це різні речі.

Закривати у відділеннях тяжко - вони це роблять неохотно, кажуть, що потім відгрібають, бо в примусовому порядку всім повинні втюрити ту кредитку.

Reply


Leave a comment

Up