(Untitled)

Oct 25, 2012 11:53

це тільки я вмію готувати печені яблука і попекти нафік пальчика карамеллю.
ну хоч поснідала смачно:)

кухня, гииии)))

Leave a comment

Comments 14

krotyha October 25 2012, 08:55:35 UTC
і я така ж)))))))

Reply

karposhka October 25 2012, 21:55:35 UTC
ти теж пухирець періодично помацуєш і все нарікаєш, як воно неприємно?:)))

Reply

krotyha October 26 2012, 06:46:15 UTC
нє! я чекаю, коли підзаживе, щоби шкірку здерти - садомазо))))

Reply


(The comment has been removed)

karposhka October 25 2012, 21:56:14 UTC
у мене такий теж є, колись на Паску в свекрушинському домі вперше в житті зайнялась випічкою...:)

Reply


domnishora October 25 2012, 09:28:56 UTC
На руку- пантенол, а сюди детальніше про карамель, пліз, а то я якось так банально печу ябка з..ябками)

Reply

karposhka October 25 2012, 21:59:08 UTC
пантенол був відразу, але пухирець все ж надувся:(

я теж банально пекла. у половину налила меду, у половину насипала цукру. і корицею їх.
а воно взяло, і зробилась карамель. (може має значення те, що пекла в мікрохвильовці на режимі гриль).

ще дуже смачно покласти горішок (але було лінь), або домашній сир(але не було).
от таке я люблю.

Reply

domnishora October 26 2012, 09:04:58 UTC
Тааак, я ще за уточненням, ти що, ябко на 2 половини розрізала - в одну пол. меду, в друа пол. - цукру і докупи стулила?

Reply

karposhka October 26 2012, 20:51:14 UTC
ні, просто я люблю різноманітність:)
в результаті, смак нічим не відрізняється, але ж повимахувалась:)))

Reply


ninav_ch October 25 2012, 12:27:43 UTC
Пальчики в карамели...
или карамельные пальчики...
Может напишешь книгу рецептов;)

Reply

karposhka October 25 2012, 22:00:35 UTC
Скоріше посібник з першої медичної допомоги на кухні:)))

Reply


olga_getz October 25 2012, 20:05:46 UTC
І я так вмію. Болить же...

Reply

karposhka October 25 2012, 22:00:58 UTC
і хочеться весь час помацати:)))

Reply


Leave a comment

Up