Українська піцца: самбірський пиріг

Aug 08, 2011 23:42

І до гастрономічного туризму.

Read more... )

Львівщина, Літо

Leave a comment

Comments 102

trohy_snihu August 8 2011, 21:49:01 UTC
як що вже говорити про гастрономічні бренди, то найкрутішим є тернопільський "старий млин".

Reply

kamienczanka August 9 2011, 04:17:49 UTC
це ж не страва, а кошмарний заклад без краплі смаку? мені там лише заламіновані старі газети сподобались, інше - як Пікассо казав, "бог створив мавпу, жирафа і лева. В сутності, у бога немає смаку" (чи якось так).

Reply

trohy_snihu August 9 2011, 07:20:44 UTC
cподіваюся що в найближчий час сюди набіжить десяток юзерів і пояснить як глибоко ви не праві.

Reply

kamienczanka August 9 2011, 07:28:22 UTC
а, хай біжать. я занадто рафінована для "Старого млина" :о)

Reply


oleg_sokhatsky August 8 2011, 22:28:10 UTC
чорна зіньківська ковбаса
http://www.youtube.com/watch?v=NRzkVL7jjgU

Reply

kamienczanka August 9 2011, 04:18:28 UTC
дадада, про неї в мене на сайті є, я знаю, де в нас на ринку її продають (хоча, зрозуміло. ніколи не пробувала). Дякую, що нагадали.

Reply


Українська піцца: самбірський пиріг pingback_bot August 8 2011, 23:26:24 UTC
User andreistp referenced to your post from Українська піцца: самбірський пиріг saying: [...] Оригинал взят у в Українська піцца: самбірський пиріг [...]

Reply


borris7 August 8 2011, 23:27:53 UTC
Полтавські галушки, карпатський бануш, бограч з того ж Закарпаття, ніжинські огірки, бички з Бердянська...

Ще є страва на Буковині, з якою стабільно бачусь на весіллях, але назви запам"ятати не можу - щось типу пирога з начинкою з макарон... З ніде не баченого, крім Чернівців - бутерброди "Мальва" і лангоші (угорський фаст-фуд такий собі).

Снятинські копчені кури (швидше особисте, але таких смачних більше ніде не бачив), городоцька згущОнка - теж, в принципі, особисте)))

Козацький куліш...хоча, то географічне.

Напої ще ж..

Якщо підзадуматись, то назбирати багато цікавого можна:-) Взагалі дуже цікаву тему підняли!

Reply

kamienczanka August 9 2011, 04:22:13 UTC
начинка з МАКАРОН????? Макарон? Ух :) Може, то макарони в.... еееее.... омлеті?:) Крута страва.
А про бичків, бограч і галушки - в точку. :)
а городоцькі і снятинські смаколики - так це як в дев'яності вважалося, що кам'янецький майонез в поліетиленових таких пакетиках за 48 копійок - самий взагалі в світі смачний, народ приїжджав і набирав кілограмами.

Reply

borris7 August 9 2011, 08:11:48 UTC
Макарони в омлеті це уже студентстька кухня :-))) І плавлений сирок зверху!!!
Як узнаю, що воно таке, напишу.. але щось точно було)))))

В Городку на ринку можна обзавестись дволітровими бутлями спіонереної з заводу згущенки! Кажуть - уже не така, як раніше... смачніша поки не траплялась)

Reply

kamienczanka August 9 2011, 10:25:44 UTC
там вже в коментарях народ розказав що це - маїна. з іудейської кухні.

Reply


_argento_ August 9 2011, 03:51:58 UTC
Какая там франция!
Вот настоящая высокая кухня! :-)

Reply

kamienczanka August 9 2011, 04:22:36 UTC
она тяжелая, мучная, жирная. не-а потому :)

Reply


Leave a comment

Up