це ж не страва, а кошмарний заклад без краплі смаку? мені там лише заламіновані старі газети сподобались, інше - як Пікассо казав, "бог створив мавпу, жирафа і лева. В сутності, у бога немає смаку" (чи якось так).
Полтавські галушки, карпатський бануш, бограч з того ж Закарпаття, ніжинські огірки, бички з Бердянська...
Ще є страва на Буковині, з якою стабільно бачусь на весіллях, але назви запам"ятати не можу - щось типу пирога з начинкою з макарон... З ніде не баченого, крім Чернівців - бутерброди "Мальва" і лангоші (угорський фаст-фуд такий собі).
Снятинські копчені кури (швидше особисте, але таких смачних більше ніде не бачив), городоцька згущОнка - теж, в принципі, особисте)))
Козацький куліш...хоча, то географічне.
Напої ще ж..
Якщо підзадуматись, то назбирати багато цікавого можна:-) Взагалі дуже цікаву тему підняли!
начинка з МАКАРОН????? Макарон? Ух :) Може, то макарони в.... еееее.... омлеті?:) Крута страва. А про бичків, бограч і галушки - в точку. :) а городоцькі і снятинські смаколики - так це як в дев'яності вважалося, що кам'янецький майонез в поліетиленових таких пакетиках за 48 копійок - самий взагалі в світі смачний, народ приїжджав і набирав кілограмами.
Макарони в омлеті це уже студентстька кухня :-))) І плавлений сирок зверху!!! Як узнаю, що воно таке, напишу.. але щось точно було)))))
В Городку на ринку можна обзавестись дволітровими бутлями спіонереної з заводу згущенки! Кажуть - уже не така, як раніше... смачніша поки не траплялась)
Comments 102
Reply
Reply
Reply
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=NRzkVL7jjgU
Reply
Reply
Reply
Ще є страва на Буковині, з якою стабільно бачусь на весіллях, але назви запам"ятати не можу - щось типу пирога з начинкою з макарон... З ніде не баченого, крім Чернівців - бутерброди "Мальва" і лангоші (угорський фаст-фуд такий собі).
Снятинські копчені кури (швидше особисте, але таких смачних більше ніде не бачив), городоцька згущОнка - теж, в принципі, особисте)))
Козацький куліш...хоча, то географічне.
Напої ще ж..
Якщо підзадуматись, то назбирати багато цікавого можна:-) Взагалі дуже цікаву тему підняли!
Reply
А про бичків, бограч і галушки - в точку. :)
а городоцькі і снятинські смаколики - так це як в дев'яності вважалося, що кам'янецький майонез в поліетиленових таких пакетиках за 48 копійок - самий взагалі в світі смачний, народ приїжджав і набирав кілограмами.
Reply
Як узнаю, що воно таке, напишу.. але щось точно було)))))
В Городку на ринку можна обзавестись дволітровими бутлями спіонереної з заводу згущенки! Кажуть - уже не така, як раніше... смачніша поки не траплялась)
Reply
Reply
Вот настоящая высокая кухня! :-)
Reply
Reply
Leave a comment