Гарбуза нема. Є яблука. Вистачить.

Oct 31, 2008 20:10

Скандали! Інтриги! Сенсації!



Шо, думаєте, дядя з тонзуркою лисини вирішив втопитися в тазику на очах малолітньої доньки і клонованих чорних котів? А фіг вам! Це хеловінський ритуал, який, на відміну від костюмів і трік-ор-тріту, в нас не прижився і в кіно не показується.




Як на мене, мужик з яблуком в роті й справді може налякати найсміливішого кота, але на поштівках вилавлювання фруктів з тазика без допомоги рук позиціонується як нехіла така забава. Інтернету в них тоді не було, от і забавлялися хто як може. В мене сьогодні теж не було.








Нема ані тазика, ані якоїсь балії чи кастрюлі? Ну а ніж хоч є? Вистачить:



В 12 ночі треба почистити яблуко, і шкурка буде нагадувати якусь літеру. З цієї літери починається ім'я вашого нареченого!!!! АААААААААА!!!! Суцільні Сергії, жодного Жоржа.
Обличчя в гадалки на шкурках настільки рішуче і зле, що мені вже шкода кота-інваліда в захисному конусі на шиї. Мало що...

Варіант для тих, в кого немає й ножа: яблука вистачить повісити! Так їм! Шибеники такі!






А романтично як! Цілуватися під повішаним - вах! Майже як під кулями в окопах. Та ще й коли поруч щось на кшталт Gibson's girl...



Для юних піроманів є варіант більш видовищний: з свічками.




Якщо немає ані яблука, ані ножа чи там свічки, романтику доведеться шукати на сіновалі. З ковалем, ага.


А даний екземлпр абсолютно не на яблучну тему, а просто яскравий приклад повного ідіотизму з якимись замороженими котами.


На сьогодні все.

Поштівки, halloween, Антикваріат, Архів, Хеловін, Поштівка

Previous post Next post
Up