Про кішку

Sep 26, 2011 10:03

Вчора забрали кішку. Їздили з mur_myrka. На рейсову маршрутку не встигли, поїхали до Димера, а далі нас один мужик довіз до місця і назад до Димера ( Read more... )

коти, Роні

Leave a comment

Comments 28

(The comment has been removed)

kallisto_kyiv September 26 2011, 07:05:49 UTC
А чому так думав?

Reply

(The comment has been removed)

kallisto_kyiv September 26 2011, 07:14:19 UTC
Я явно розуміла, що таке кіт, бо до того ми мали двох котів. І вони не були настільки агресивними. Значить, ця кішка виховувалася в зграї і не було кішки мами, яка би навчила не шипіти і не проявляти агресію. Моя кішка, яка живе у батьків, ходить де хоче, сидить де хоче, але не шипить і не прогризає пальці. Коли пона попадає в нове приміщення, вона ходить і досліджує, а не забивається в підходящу дірку. У котів різні характери, і я розраховувала на інший характер у кішки, яку взяла в притулку.

Reply


(The comment has been removed)

kallisto_kyiv September 26 2011, 07:16:00 UTC
Свєта, я хотіла не таку агресивну і дику істоту. Стрес стресом, але шипіти і кусатися? Я їй нічого не зробила, щоб вона так поводилася.

Reply

nana_angel September 26 2011, 11:04:40 UTC
Коли ми з кішкою (супер домашньою і муркотливою, яка з віку 2 місяці з нами спить/їсть/в туалет ходить (любить щоб дивилися і хвалили)), так от коли ми переїхали з квартири в квартиру кішка 2 дні десь ховалася… то стрес… дайте кішці шанс… нехай дні 2-3 робить шо їй хочеться… і так пару днів мусите забавляти її зранку, вона звикла шо їх в притулку було багато було з ким погратися.
Ну і будь ласка не ображайтеся, але от допустимо ви хочете зробити добру справу (я впевненна саме цим ви керувалися коли брали кота з притулку, бо вони знедолені з самого початку і тп) і берете дитину з дит будинку, ви розумієте ризик, що дитина може бути хвора, неврівноважена, потребує більше уваги ніж діти з нормальних сімей.
Тут те саме. Ви зробили хорошу справу, ви молодці, але зрозуміло шо цій кішечці треба трохи більше уваги, терпіння і ніжності…
В котів коротка пам*ять пройде тижні 2 і вона стане вашою найулюбленішою і найніжнішею

Reply


lugovaya_arfa September 26 2011, 07:17:23 UTC
Женя, а як ти хотіла? Це природня поведінка кішки, яку привезли на нове місце. Їй не тиждень треба на реабілітацію, а хоча б два, тоді можна буде вже бачити, як воно.
Вона освоїться і все буде добре.
Я своїх котів теж завжди брала дорослими, і перші дні дуже важко і мені і їм, а потім все приходило в норму :)
Тримайся. І поздоровляю :)

Reply

kallisto_kyiv September 26 2011, 07:34:00 UTC
Дякую, Ніно.

Я розраховувала на трохи іншу поведінку від кошеняти. Вона якась зовсім дика.

Reply


velvetvampiress September 26 2011, 07:56:39 UTC
Тю блін дайте тварині прийти в себе, нашо її вЗагалі було витягати? Дайте час, ви ж цей стрес і провокуєте, хочете кицю- майте терпіння і повагу до її потреб, це ж не. Пухнаста іграшка

Reply


ithaka_girl September 26 2011, 08:46:45 UTC
Точно так же вели себя мамины кошки, ласковые и совершенно неагрессивные, рожденные и воспитанные дома (дочки одной, маминой же, кошки), когда их пришлось на время перевезти к бабушке в соседний дом. Сидели под диваном, шипели, не ели, царапались и кусались. Неделю. Потом вылезли и стали вести себя как обычно.
Ни в коем случае не вытаскивай ее, не бери на руки сама пока что, вообще не трогай без нужды. То, что она с вами спала, - уже очень хороший знак. Только хвалить, ровным ласковым голосом разговаривать.
Это же детдомовский ребенок по сути. Он никак не может быть сразу ласковым, радостным и благодарным.

Reply

ithaka_girl September 26 2011, 08:48:55 UTC
И еще одно: в первые дни после заведения обоих лично моих котов (в смысле, когда я уже взрослая была и жила своей семьей) я только и думала: Боже, во что я вляпалась, зачем мне это? (при том, что в родительской семье котов было штук шесть - не одновременно, конечно :)). Они когда маленькие, то очень дурные :) Но это забывается так же быстро, как младенчество детей.

Reply

kallisto_kyiv September 26 2011, 09:25:04 UTC
Дякую, Марино. Ти мене трохи заспокоїла. Буду далі за нею спостерігати.

Reply


Leave a comment

Up