День третій. Пржно. Про їжу

Aug 31, 2011 22:12

Сьогодні вночі ми прокинулися від звуків дискотеки десь неподалік на узбережжі. Це було о третій годині. Ми закрили балкон, але стало дуже душно. Ми включили кондиціонер, але він дуже шумів. Зрештою ми відкрили балкон, бо музика до того часу вже стихла, і тоді налетіли комарі. І дзвеніли решту ночі над нами. Через це ми встали пізно: о 9, а за київським часом о 10-й.

Скупалися і пішли снідати в гриль-ресторан через дорогу від нашої віли. В Кусту. Замовили омлет, але нам принесли яєшню-глазунью. Але смачну. Мерзкий чай з пакетика всюди коштує 1 євро. А потім у мене був настрій зайнятися собою: поголитися і зробити маску для обличчя. Далі йти на пляж було жарко і я вишивала до четвертої години. Обідали на пляжі в кафещці. Мені дісталося жирне овочеве різотто зі смаженими чи то огірками, чи то кабачками. А Андрію принесли різотто з морепродуктами, в якому були крабові палички. Цікаво, відколи це крабові палички стали морепродуктами? Зате далі на набережній знайшлося смачне морозиво як на Майдані. Ми були на пляжі до заходу сонця. Повечеряли сиром, хлібом, помідорами, бресквами (персиками) і вином з водою. Сидимо на балкончику, дивимося на море і вогні Будви. Андрій читає розмовник, а я пишу з кіндла.





Мені дуже подобається тутешня вода. Ми не купуємо воду, а п'ємо воду з крана. Вона дуже смачна.





І ще розкажу про росіян. Я вже вчора трохи писала про них, але кожен новий день дає нові матеріали для роздумів. Вгадайте, хто заліз на буйок, повісився на ньому і кричав на весь пляж з характерним акцентом? А хто курив один єдиний на пляжі і обкурював димом усіх навколишніх дітей? А хто включив у нас під вікнами радіо умц-умц-умц на повну катушку? Правильно, це все вони. Інші нації не привертають такої уваги.

Завтра поїдемо в Бар і може в Ульцин. Хочемо з самого ранку вибратись.

мої мандрівки, їжа

Previous post Next post
Up