Хибна оцінка

May 23, 2011 17:44



Блог Юлії Комарніцької

Зовсім нещодавно я вийшла заміж за чудового чоловіка. Він із Польщі (на кордоні з Німеччиною), а тому я переїхала до нього, щоб бути назавжди разом. Чесно кажучи, дуже переживала, як воно жити далеко від людей, з якими ділила і секрети, і останні 5 гривень...
Читати далі → http%3A%2F%Read more... )

Польща, життя-буття, жіноча душа, credo

Leave a comment

Comments 6

smijana May 24 2011, 11:23:34 UTC
"тільки час і життя покажуть, хто насправді стане мені другом: ним може бути той, на кого я б зовсім і не сподівалася. "

Золоті слова. Рада що ти до них прийшла.
Я теж вважаю що краще помилитися у кращий бік ніж у гірший і не робити передчасних "поганих висновків", вірячи в людей - але будучи розумно-обачними щодо незнайомих, звичайно. Бути відкритим до РІЗНОГО - і справді, тільки час покаже яким воно виявиться. Не варто занадто прораховувати наперед людей чи життя і намагатися все зафіксувати... має бути вільний діалог, адже все таке живе, мінливе.. навіть ми змінюємося.

Reply

juliettakom May 28 2011, 16:25:02 UTC
правда))важко мені в тому,що я не вмію говорити людям про те, що мені не подобається у відношенні до себе.А потім це все збирається по краплі...

Reply


ozhyna_senior May 28 2011, 14:14:18 UTC
як я тебе розумію! я зараз досить далеко від людей, до котрих звикла, та ще й у маленькому селищі, де всі одне про одного все знають. тому переважна частина оцінок складається на основі переповідок, розмов, а не на основі вчинків. і це досить страшно. та мене рятує те, що я геть ні до кого не стосуюся - не треба знайомитися з людьми. бажаю тобі мудрості, аби нове життя було таким же гарним, яким було досі.

Reply

juliettakom May 28 2011, 16:27:30 UTC
о,о,щось схоже!І що?взагалі не знайомишся?але ж ти сильна,бо я,наприклад,стараюся всім догодити,а врешті-решт не виходить.Дякую,але я не дуже хочу,щоб моє життя було таким,як досі.Бо із цим чоловіком воно все краще,а так колись не було.

Reply

ozhyna_senior May 31 2011, 14:39:43 UTC
кхм.
ну, власне, "досі" - тобто після зустрічі із чоловіком, але до заміжжя. прошу вибачення за некоректне формулювання :)

Reply

juliettakom May 31 2011, 18:29:53 UTC
таке як до нього, а конкретніше - після заміжжя з ним)))

Reply


Leave a comment

Up