Перевертні у голові

Jul 02, 2010 08:26

Як ви вже помітили, зараз моя робота полягає із групою дітей, яких "виховую". Які "перли" я спостерігаю - це просто чудо!А ось на днях Віталік вирішив, що він перетворився на чєловєка-паука і бив дітей, як у мультфільмі. А які страшні картинки із зображеннями цих монстрів вони носять - це просто жах. Вони копіюють їх ролі, поведінку і це лякає!Діти ( Read more... )

з власних спостережень..., діти - квіти, робота

Leave a comment

Comments 7

snigynka July 2 2010, 05:44:24 UTC
згодна з тобою що то жах... сама цим жахаюсь давно.
а руйнйє і індустрія і батьки.

Reply

juliettakom July 2 2010, 05:48:32 UTC
і я жахаюсь!На моїх очах за 3 роки батьки потенційно розумних дітей перетворювали на інфантильних та істериків!

Reply


duvo_barvinkove July 2 2010, 06:10:44 UTC
здається, що більше навіть батьки. сунути дитині таку іграшку, бо у всіх є ,а у неї немає, ввімкнути кіно, яке всі дивляться, набагато легше ніж приділити час дитині, почитати з нею книжки, пояснити мораль казки і т.д.

Reply

juliettakom July 2 2010, 06:24:03 UTC
я знаю одну чудову маму, яка має 23 чи 34 роки!Вона хоч і багато працює, але так чудово спілкується із своєю 4-річною донькою. Вона не дозволяє дитині дивитись такі мультики та не купує таких іграшок - результат на очах - вона це все замуняє спілкуванням із донькою!

Reply

duvo_barvinkove July 2 2010, 07:26:56 UTC
це гарний приклад того, що якщо хочеш щось змінити, то починати треба, у першу чергу, з себе.

Reply


mavchenia July 2 2010, 12:27:12 UTC
а чим тобі Людина-Павук не вгодила? як на мене дико позитивний герой :))) боротьба зі злом у стилі хай-тек - можна вивчати всі хмарочоси і Бруклінський міст.

Теперішні діти інші - їх світ інший і для них важливі інші герої - капітошка їх не вставлятиме і, якщо готуєте дітей до майбутнього, а не до свого ідеального дитинства, то дитина має мати те, що й інші. Звичайно, треба вміти будити критичний розум, але відгороджувати не можна, бо тоді не буде захисних механізмів прийняття чужого так як наприклад нема в людей старшого покоління.

Просто прикольно мультики дивитися з дітьми і ставати тим фільтром, який пояснюватиме. Наприклад мої племінники дуже люблять японське аніме "принцеса мононоке" - мультик про боротьбу добра і зла, дуже жорстокий і складний, то вони під час перегляду не замовкають і питають, чому так або так, а потім пояснюють одне одному - він її образив, бо йому було дуже боляче і тепер йому ще гірше. Здається це краще ніж серіал про Букіних :))))

Reply

juliettakom July 2 2010, 15:56:31 UTC
не вгодили вони мені так:
1. діти не відрізняють реальність від віртуальності - і оці методика павука використовують аж надто!
2. добро не здобувається агресивними методами
3. за моїми спостереженнями, діти, які дивляться ці мультфільми та носять оці картинки з малюнками про Чєловєка-Паука значно агресивніші і постійно стверджують, що це Чєловєк-Паук. Вони не говорять про добро і справедливість і цей образ не дає їм нічого позитивно.
4. саме американці видумали феном позитивного героя, який негативно себе поводить - це шкідливо впливає на дитячу психіку!
5. з переходом на перегляди таких мультфільмів ми масово вирощуємо у дітей гіперактивність з дефіцитом уваги(за останні роки цей діагноз різко зріс), плекаємо агресивність та різні поведінкові розлади.

Reply


Leave a comment

Up