Іспанських підлітків вчитимуть сексуальному самозадоволенню

Nov 21, 2009 09:14

Все якось думала, та не мала часу написати. Хочу поділитись із вами своїми враженнями від ОСЬ ЦЬОГО! Сказати, що я обурена - це не сказати нічого! Що влада робить із психікою ще не сформованих підлітків? Саме в цьому віці організм переносить важкий "гормональний бум", їм і так важко "зрозуміти" совє тіло, що до чого і як. То ні, влада "допоможе"! ( Read more... )

діти - квіти, психологія, жж, суспільна думка, credo, що в світі робиться..., колотнеча

Leave a comment

Comments 24

esmeralda777 November 21 2009, 07:29:25 UTC
Ну я бы не была так категорична. Тем более, речь идет не о 5-6 летних детях, а 14-17 летних молодых людях. Это уже довольно взрослые люди, которые в большинстве своем активно живут половой жизнью. И, по-моему, лучше снять сексуальное напряжение мастурбацией, чем искать случайного полового партнера (за неимением постоянного). Я, например, случайные связи в этом возрасте не приветствую.
И я не согласна, что "Матсурбація, як і кожен гріх - має свої наслідки - роздратованість, замкнутість в собі, невміння налагоджувати спілкування із людьми, а також проблеми в інтелектуальному розвитку". Подросток замыкается в себе, когда ему со всех сторон говорят, что он делает что-то плохое и непозволительное, и что он сам от этого становится грязным и грешным.
Я ни в коем случае не выступаю за пропаганду мастурбации среди подростков. Но, учитывая, что большинство из них знает, что это такое, нужно сделать информацию об этом доступной. Ведь запретный плод сладок. И пусть каждый подросток решает сам - нужно ему это или нет.

Reply

juliettakom November 21 2009, 07:33:35 UTC
я знаю, що підлітки, це 14-17 років, але кажу, що трапляються вже випадки в 5-6 років.
Я працювала як психолог із дітьми з даними проблемами - і це наслідки "вибору, про який ви кажете!

Reply

esmeralda777 November 21 2009, 07:48:35 UTC
Я согласна, что мастурбация в возрасте 5-6 лет - это аномалия. Всему свое время, как говорится. Да и вообще сложно представить какое в этом возрасте может быть от этого удовольствие. Думаю, здесь родители не доглядели. Скорее всего мало ребенком не занимались. Детей нужно увлекать различными занятиями согласно их возраста, а не порно или эротику показывать.

Reply

juliettakom November 21 2009, 07:53:07 UTC
як на мене, то мастурбація в будь-якому віці - то аномалія.
В підлітковому діти мають дозрівати, а це заважає їх нормальному дозріванню. Це приносить купу психологічних проблем - можливо й знімає сексуальну напругу на деякий час, але наслідки негативні однозначно.Так показує робота із такими дітьми!

Reply


kolomyika November 21 2009, 09:27:40 UTC
мене це звісно ж обурює... але скажу, що мене це аніскільки не дивує, бо трохи ознайомлена зі станом таких речей у Іспанії... Церкви (будь-які) закривають, при владі багато гомосексуалістів, і багато чоловіків в свідомому дорослому віці йдуть від жінок до чоловіків. Це - біда!

Reply

juliettakom November 21 2009, 09:32:36 UTC
точно біда...
Раніше якось жінка боялась, щоб інша жінка в неї чоловіка не забрала, а зараз вже й чоловіків треба боятись...
Ну і виходить, що мастурбуючи, хлопчики теж не потребують жінок і виховують егоїзм тотальний.

Reply

kolomyika November 21 2009, 09:44:23 UTC
я думаю, що то все іде від влади... ((( нажаль. ми коли були в Іспанії, до мого колишнього при мені чоловіки чіплялись ((((

Reply

juliettakom November 21 2009, 09:50:12 UTC
жах якийсь!!!Вже не до тебе чоловіки чіпляються, а до нього!
Так, то від влади - виходить, що влада просто узаконює всі збочення, що побутують в народі!

Reply


olena_risu November 21 2009, 10:00:16 UTC
Юльцю, я з тобою згодна з усім. І добре, що ти тут говориш як фахівець, психолог!

Reply

juliettakom November 21 2009, 10:02:25 UTC
Знаю, що в мене є підтримка!Дякую за розуміння!
Бо дістали мене вже, Оленко, ось ці "позитиви" мастурбації, про які пишуть і говорять в ЗМІ.

Reply

olena_risu November 21 2009, 10:04:55 UTC
Однозначно. За таким самим принципом намагаються вже у нас легалізувати розпусту, гомосексуалізм та й багато інших збочень. Спочатку проштовхують в медіа це як норму...

Reply

juliettakom November 21 2009, 10:07:01 UTC
Бідна дитина-підліток не знає, що робити зі своїм тілом - вона може й дійти до такого безглуздя, якщо це не буде "в законі".
А болить мене те, що багато психологів, вже перейшли на сторону збочень!

Reply


snigynka November 21 2009, 14:52:27 UTC
це жахливо. що відбувається в світі, то капець

Reply

juliettakom November 21 2009, 20:43:01 UTC
ага...

Reply


oberstdan November 21 2009, 17:53:52 UTC
Перепрошую, а що психологія чи церква рекомендують робити, якщо у підлітка, власне у багатьох підлітків десь з 14 починає зашкалювати гормональний фон на базі фізіологічного зростання? Через відсутність зняття сексуальної напруги можуть виникати такі сами стреси і конфлікти. І мало ще хто з підлітків володіє техніками сублімації, щоб вільно обійти гормональний стан.

І що значить, вони не знають що з цим робити?
Як я памятаю, то в цей час в школі тільки й розмови про це, і всі прекрасно знають, що з цим робити.

Судячи з творів про різні епохи, 14 років раніше вже був час, коли дівчат віддавали заміж. Візьміть хоча б твори Шекспіра - "Ромео і Джульєту" - там головним героям десь 14 років. І таких прикладів купа.

Про патології 5-6 років я промовчу, бо не знаю.

Про втручання держави у процеси розвитку особистості нічого доброго ніколи не скажу. Так, в Іспанії якусь дурню вигадали.

Reply

juliettakom November 21 2009, 21:48:51 UTC
стреси і конфлікти в житті є неминучими, а підлітки тому - не вийняток. На мою думку, дуже часто багато проблем зводять до того, що не було зняття сексуальної напруги. Підліткам потрібно розширювати коло інтересів, щоб не "впасти" в яку-небудь залежність. А хоббі та інтереси можуть бути різними - спорт, читання, малювання, музика і т.д.
підлітки - то і є категорія людей, в середовищі яких панує підвищений інтерес до сексу і то нормально.Просто отакі техніки як мастурбація - втягують дитину у світ залежності від потреб власного тіла та інстинктів і це суперечить природі. оскільки задоволення мають дарувати один одному, а не самі собі давати.А тому - це період, коли дитина має вчитись із допомогою дорослих опановувати свої бажання та керувати інстинктами.

Reply

(The comment has been removed)

juliettakom November 22 2009, 06:09:57 UTC
Матсурбація як процес пізнання світу відбувається в 3 роки - саме тоді дитина ідентифікує себе як хлопчика або дівчинку. А все - що далі - то або вияв деструктивних стосунків міє батьками, або патологія особистості.
Якраз таки практика показує, що мастурбуєчи, дитина зувужує своє коло інтересів до мінімального, а пізніше лише до цього. І всі люди мають схильність попадати в залежність, не окремі.

Reply


Leave a comment

Up