Dec 18, 2015 00:03
Даўна не падавала знакаў жыцця.
Захацелася падзяліцца (:
Сёння навучылася гатаваць крэветкі. Праўда яны ў мяне атрымаліся не пад вінным, а пад таматна-часночным соусам. Але, хачу адзнаxыць, на смак - вельмі нават!
зы. але чысціць крэветкі - наказанне яшчэ тое!
cooking,
strange day
Leave a comment
Comments 12
Reply
што, праўда - у мяне не атрымалася)
Reply
Ой,а Можна Рэцэпцiк?
Reply
Набяраемся цярпення і чысцім крэветкі - нават чорную стожку на хрэбце трэба выдаліць.
Спачатку ў алеі прасмажваем разціснуты часнок. Хвілін 3-5. Часнок можна дастаць (я пакідала, бо люблю). На алей высыпаць крэветкі. Смажыць хвілін 5-7. Крэветкі дастаць, і ў масла пакласці парэзаныя памідоры. Хвіліны 4 іх патрмаць на агні, і дадаць назад крэветкі. Разам іх яшчэ хвілін 3-4 пратрымаць. Адначасова варыць спагецці.
Выкладваем порцыю спагецці, звергу крэветкі ў таматным соўсе, і пятруху для прыгажосці і датковага смаку можна дадаць)))
Bon appetit! (:
Reply
Reply
Зафоткала для Вас рэшткі раскошы (:
( ... )
Reply
Reply
Reply
Reply
Як-небуць зварганю)
Reply
Leave a comment