Можно назвать этот пост рекламой.

Dec 08, 2015 12:03

Не далее как 24 ноября сего года умные господа саркастически сказали:

"Фирташ не должен страдать"

В Укрэнерго сообщают, что сегодня начались работы по восстановлению взорванной электроопоры на одной линии.

Уже расчистили территорию и пробурили яму, а саму опору смонтируют завтра.

Но самое интересное на какой именно линии начались восстановительные работы - "Каховка-Титан".

Крымский Титан.

То есть, завод Фирташа должен работать при любых раскладах. Простые жители оккупированных территорий пусть страдают, а Фирташ - это святое.

Крымскотатарские нельсоны манделы даже озвучили формальную причину - эта линия якобы подает электроэнергию не только в Крым, но и частично в Херсонску область (хотя ранее они с пеной у рта доказывали обратное). Мы, мол, не о Фирташе беспокоимся, а об украинцах.

Напомню, что два месяца назад блокировщики Крыма бросали бетонные блоки на ржавые рельсы заброшенной железнодорожной ветки, уверяя, что это остановит работу вражеского завода. Но Титан работает, хотя сырье может получать только украинское и продукцию может сбывать только через Украину, так как Крым под санкциями. Чудеса!

А теперь вот Укрэнерго сообщает, что договориться с блокировщиками удалось лишь об одной ветке - и по чистой случайности она ведет на Титан.

Блокировщики Крыма, конечно, понимают насколько это палевно, поэтому завили, что допустят ремонтников только если те сначала обрежут провода. Мол, опоры восстанавливайте, но провода пусть будут обрезаны, чтобы исключить подключение.

Это смешно - к тому же, противоречит показушной заботе о жителях Херсонской области. Если вы о них заботитесь, надо подключать, к чему этот цирк? Фирташ не должен страдать.

Кстати, как вы думаете - Фирташ готов заплатить за удивительную лояльность крымскотатарских мандел к ветке "Каховка-Титан"? И кто деньги получит - манделы или организаторы "гражданской блокады", сидящие на Банковой?

Во время войны блокада эффективна и оправданна, так как является частью военной операции. Но так как войны у нас нет, блокада превращается в очень выгодный бизнес.

Если так называемая блокада Крыма акт патриотизма, направленный на освобождение оккупированных территорий, то Порошенко - балерина.

http://pauluskp.livejournal.com/849596.html

Как и было предсказано, Фирташ не пострадал.

"Національна енергетична компанія "Укренерго" поновила поставки електроенергії до Криму лінією електропередачі 220 кВ "Каховська-Титан" о 0:07."

"Укренерго" поновила поставки електроенергії до Криму

Вівторок, 8 грудня 2015, 09:39

Національна енергетична компанія "Укренерго" поновила поставки електроенергії до Криму лінією електропередачі 220 кВ "Каховська-Титан" о 0:07.
Про це повідомив начальник управління з інформаційної політики "Укренерго" Зіновій Буцьо "Українським новинам".
"Ми були готові включити вчора ввечері, але кримська сторона була не готова прийняти. У них виникли неполадки на обладнанні... О 0:07 лінію було включено", - сказав він.
Буцьо додав, що вранці 8 грудня потужність переданої лінією електроенергії становила 120 МВт.
Як повідомив в.о. голови Чаплинської райдержадміністрації Віталій Спіжов, близько 1:15 ночі за згодою учасників акції енергетичної та продовольчої блокади АРК до електроенергії було підключено лінію ПЛ 220 Кв Каховська - Титан, від якої живиться два райони Херсонської області - Каланчацький та Чаплинський.
"Лінія ПЛ 220 Кв Каховський-Титан підключена до живлення електроенергією. Активісти акції, з якими ми постійно ведемо діалог, залишаються на місці, де стався підрив електроопор, та охороняють дві інші пошкоджені ЛЕП", - зазначив Спіжов, повідомляє Херсонська ОДА.
З часу знеструмлення ПЛ 220 Кв Каховська - Титан два райони області живилися за резервною схемою, що неодноразово аварійно вимикалась, особливо протягом останнього тижня
Включення лінії - перший крок до повернення нормальної схеми функціонування ПС Каховська, від якої залежить енергозабезпечення значної частини Херсонської та Миколаївської областей, йдеться у повідомленні ОДА.
7 грудня "Укренерго" завершила роботи з підключення провідної в Крим лінії електропередачі 220 кВ "Каховська - Титан".
Як відомо, у ніч із 21 на 22 листопада в результаті підриву опор ліній електропередачі в Херсонській області Крим було відключено від ОЕС України.
На півострові оголосили режим надзвичайної ситуації. Півострів забезпечується електроенергією, виробленою джерелами кримської генерації, дизельними генераторами, завезеними з Росії, а також шляхом першої черги енергомосту з Кубані до Криму, яку 2 грудня запустив російський президент Володимир Путін.
Ініціатори блокади Криму повідомили 6 грудня про можливе поновлення поставок електрики з материкової України на півострів однією з ЛЕП. Це підтвердив президент України Петро Порошенко.
Однак частина активістів продовжили блокаду. "Правий сектор" заявив про припинення блокування вранці 8 грудня.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/12/8/7091743/

Обманутые патриоты же разочаровались.

"Відновлення постачання електроенергії по одній із ЛЕП, яка безпосередньо веде на завод пропутінського олігарха Фірташа, трактується нами як черговий антиукраїнський крок нинішнього режиму та загравання з нашими ворогами деяких наших партнерів та союзників."

ЗАЯВА ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ ПС ОПЕРАЦІЇ "БЛОКАДА КРИМУ"

У зв'язку з останніми подіями, які розгорнулися навколо кримської блокади, оперативний штаб військово-політичної операції "Правого сектора" "Блокада Криму" заявляє:
Підтримавши ініціативу Меджлісу кримсько-татарського народу, 20 вересня НВР "Правий сектор" в рамках громадської акції "Кримський майдан" створив оперативний штаб ПС на чолі з другом "Хорватом".
Взявши на себе чіткі обов'язки та зону відповідальності, активісти ПС 78 днів дисципліновано, жертовно та віддано виконували обов'язки, покладені на нас керівництвом ПС, координаторами акції та українським народом.
Остання заява Меджлісу кримсько-татарського народу, яка не була узгоджена з нами та іншими представниками громадських організацій, добровольчих батальйонів та патріотичних рухів, що входять до штабу "Кримського майдану" на чолі з Ленуром Іслямовим, спрямована на поступки як зовнішнім, так і внутрішнім ворогам України.
Відновлення постачання електроенергії по одній із ЛЕП, яка безпосередньо веде на завод пропутінського олігарха Фірташа, трактується нами як черговий антиукраїнський крок нинішнього режиму та загравання з нашими ворогами деяких наших партнерів та союзників.
Спостерігаючи в останні дні реакцію РФ на результати акції "Блокада Криму", ми бачимо концентрацію великої кількості військової техніки та людського ресурсу в близькій відстані від контрольно-пропускних пунктів українських військових та активістів кримської блокади. За таких обставин "Правий сектор" припиняє свою роботу на блокаді в рамках "Кримського майдану", натомість наші бойові підрозділи будуть направлені на підсилення бійців ЗСУ, які обороняють українські кордони на лінії розмежування з окупованим Кримом.
"Правий сектор" залишає за собою право контролю та допомоги в подальшому розвитку даної акції на різних рівнях і всіма доступними методами, зокрема шляхом тиску на чинну владу. В Центральному штабі "Кримського майдану" друг "Хорват" залишається діючим представником НВР ПС.
"Змагатимеш до поширення сили, слави, багатства та простору Української Держави".
Крим - це Україна!
Слава Україні!
07.12.2015 р.Б.

http://pravyysektor.info/news/news/1305/zayava-operativnogo-shtabu-ps-operaciyi-blokada-krimu.html

Напрашивается вывод. Если хочется получить достоверную оценку глубины предательства в Украине- читаем превосходный ресурс

http://pauluskp.com/
Previous post Next post
Up