Подивився фільм "Украинский национализм. Невыученные уроки"

Sep 28, 2007 17:40

Група чудиків за підтримки novoross_73, a_dyukov, "недопроект"© АнтиОранж, "бічканал"© РТР і ще решта ентузіастів зробили файний фільм (див. назву нагорі). Ость тут моя подяка автору або рекламовачу (не важливо).

Коментувати історичні події ,факти, наведені ніби "документи" (мені тільки цікаво як вони змогли дістати документи із Архівів СБУ, служби безпеки Німеччини, Польщі, Франції) немає сенсу, бо вистачить прочитати наукові монографії з цього приводу (і не тільки українські, є зараз і російські праці) щоб зрозуміти все марення змісту цієї кінострічки.
В мене тільки декілька зауважень: 1. як українські націоналісти 9в попередніх подібних передачах їх хоча б так називали) змогли перетворитися на "українських нацистів"? Ніби за свою ідеологію, тоді СРСР того періода можна назвати фашистською диктатурою з класовим шовінізмом, економічної ксенофобією та етнічною нацистською політикою (антисемітизм Сталіна, депортації цілих народів, знищення національних інтеллігенцій, заселення порожніх теріторій східної України росіянами замість винищених голодом українців).
2. я був дуже гордий ,коли дізнався, що ми - українців (тобто ОУН) мало відношення до перемоги Гітлера в Німеччині, що з українських грошей фінансувалась діяльність НСДАП. Блін, ми здається як масони, побудували струтуру зіткнули чолами дві машини, після перемоги більшовіків створили підстави для 2Холодної війни" і врешті зруйнували СРСР. Во блін!!!!!! Гордість пробирає.
3. Дізнався що "Галичина" це мельніківське формування.
4. Що це понабирали за істориків (Марек Корнот) які не знає точно коли і де вбили Коновальця (якщо він ніби фахівець з питань дослідження ОУН-УПА).

Друзі, брати і сестри раджу подивитись цей фільм, він дуже сприяє підняттю патріотизма серед українців (а саме молоде покоління). Нехай наші люди побачать всю брутальність і ненавість нашіх ворогів до героїв України.

Слава Україні! Героям Слава!

П.С. фільм качати тут і тут




Сподобався блог? Підпишись на RSS!

Кремль, пропаганда, Україна, history

Previous post Next post
Up