Leave a comment

Comments 4

lutavit June 22 2010, 08:42:11 UTC
Адзіная мэта Лукі - захаваньне й павелічэньне ўлады. Сваёй, пэрсанальнай. Калі ў канцы 90-х была мажлівасьць сесьці на крамлёўскае прэзыдэнцкае крэсла, ён гатовы быў зьліць сваю краіну задарма. Зараз, калі сытуацыя ў Расеі зьмянілася, ён загаварыў пра незалежнасьць ды патрыятызм (праўда, ён не выкарыстоўвае традыцыйнага нацыяналізму, але стварыў свой). У пэрыяды перамоваў па газе/транзыце/мытах/адзінай валюце/іншы варыянт (патрэбнае падкрэсьліць) ён пераходзіць да гістэрычнай крытыкі крамлёўскага імпэрыяліму. Вякаць ён можа колькі заўгодна - мэты ягоныя не зьмяняюцца.

Reply


ivan_panamarou June 22 2010, 10:24:57 UTC
А не допускаете ли вы мысли, что это борьба не "с кремлем", а за ...
А ваши (украинские)совки, по крайней мере декларируют, что для Украины наиважнейшим внешнеполитическим приоритетом является интеграция страны в Евросоюз. А если вдруг они это сделают в советских традициях в приказном порядке, тогда им многое можно будет простить.

Reply


lesyaorobets June 23 2010, 14:46:27 UTC
Їх зараз серйозно пресують по газу. Тай Лукашенко собі це може дозволити..імідж такий:) З іншого боку, ті хто слідкують за його діями, можуть підтвердити - він зараз демонструє свою ніби-то «європейськість», з ним американський політтехнолог відомий працює. Його появи з молодшим сином публічні.
А взагалі Лукашенко просто так нічого не робить. Якщо йому Митний союз не вигідний, то він туди входити не буде…

Reply

jesfor June 23 2010, 15:37:31 UTC
Так, він десь з 2007 чи 08 року, а мабуть ще й раніше почав собі будувати "західний" імідж, бо розумів, що дружба скоро накриється

Reply


Leave a comment

Up