У відділені міліції вбили 19-річного Хлопця: ти можеш бути наступним

May 29, 2010 20:47

Дорогі друзі, українці!
Дуже важлива річ, до якої прошу звернути увагу. Незрозуміло з яких причин, але міліція відчула силу і вирішила розпустити руки.


В одному із гуртожитків Києва дільничний міліціонер забрав студента у районний відділ міліції Шевченківського району, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця із моргу.

"Ми весь час їхали з тією версією, що він захлинувся, але коли ми приїхали у морг, нам видали довідку від лікаря на свідоцтво про смерть. І там було написано: крововилив під оболонку в тканини головного мозку, перелом кісток черепу, ушкодження внаслідок контакту із тупим предметом", - повідомила мати студента Людмила ІНДИЛО.

Також телеканал зазначає, що “коментувати смерть хлопця у відділі правоохоронці відмовляються навідріз. Вдалося дізнатися, що трагічної ночі сюди 4 рази викликали швидку, але забрати хлопця медики відмовилися. І навіть в моргу заборонили батькам оглянути тіло. Прес-служба міліції та прокуратури відповідають одне: чекайте, триває слідство”.

Крім того, у повідомленні зазначається: “До ТСН уже телефонували студенти із гуртожитку: міліція тисне, аби підлітки заявили, нібито була бійка, і Ігор сідав у міліцейську машину вже побитий із проламаною головою”.

Репортаж на ТСН
Зараз  низкою громадських організацій готуються акції протесту, щоб звернути увагу суспільства на безлад всередині внутрішніх справ. Велике прохання поширити в своїх блоґах, соціальних мережах тощо  цю інформацію. Бо ти можеш стати наступним від свавілля силових структур України.

Україна

Previous post Next post
Up