Зняти Храм Христа Спасителя на день!

May 26, 2007 12:19

Я давно підозрював, що РПЦ - це „русский продажній центр”, бо колись читав як Московська „свята” патріархія борижить горілкою, тютюном....Але „Свята Церква” пішла ще далі. Як повідомляє ЖоЖо-РУ зараз можна за гроші влаштувати собі окрему екскурсію по Храму Христа Спасителя, Але ще й можна орендувати приміщення і площі під проведення бенкетів та фуршетів. Щоб було приємніше вечеряти можна замовити і декорації....короче все що душа „пожелаєт”....:))))
В мене тут така жорстока ідея виникла. В прейскуранті написано, що за „Зала Церковних Соборів”(так, так, це саме то місце де проходять церковні собори РПЦ, проходили Всерусский Собор і т.д., тобто всі визначні заходи життя Росії, воно напевно зможе посперечатися з Кремлем де крутіше тусовки проходять) на 1290 посадочних місць на цілій день можна зняти за 330 тис. рублів - це приблизно 12 тис. у. о.

Так от! Друзі я пропоную нам скинутися і провести у Москві, у Храмі Христа Спасителя, Залі Церковних Соборів „бендеровско-буржуазно-националистически-коллаборационистско-раскольническо-сепаратистский” форум (з’їзд, як завгодно), де розплануємо всі наші майбутні „масонські” заходи по розвалу Третього Риму (при чому у серці самого того Риму).
J :)))))
Ну як ідея? Думаю для такого діла гроші знайдуться, якщо не вистачатиме, то позичимо у ЦРУ...думаю вони дадуть..... J

прейскурант цін

Як виглядає Зала



бандеровщина

Previous post Next post
Up