На юрфаці Шевченка полтергейст: трієшники складають іспити краще за відмінників

Jul 23, 2012 14:13

Як мені написала одна зі студенток КНУ ім. Шевченка (ініціативна група наразі здійснює моніторинг оцінок), при вступі в магістратуру на денне відділення (дані отримані з рейтингових таблиць) трієшники складають іспити краще за відмінників:

27 людей, які мають середній бал нижчий за 75 (трієчники за старою системою ) написали на відмінно (90-95);
2 ( Read more... )

ржунимагу, Україна, Київ

Leave a comment

Comments 6

oranzhopa July 23 2012, 11:08:56 UTC
другі "взялися за голову"

За голову (точніше голови) Бенджаміна Франкліна ?

Reply


anonymous July 23 2012, 12:34:46 UTC
А може причина в тім, що наші студенти за сотню гривен завжді готові вийти і підтримати будь-кого, зовсім не думаючі про власне завтра? Може не бабусі з кілограмом гречки зробили нам владу, а студенти, ладні стояти з будь-якими прапорами за 100-200-300 чи дещо більше гривень? Може вони отримують те, за що самі продавались?

Reply


adamnet July 23 2012, 22:09:20 UTC
крутіть цю тему і знайдете багато цікавого
http://applicants.univ.kiev.ua/Statistics/License?licenseId=286

Reply


anonymous July 24 2012, 08:54:25 UTC
Напевно, причина полягає в тому: що перші розслабилися, а другі "взялися за голову".

Ні, причина в наступному:
1) деким відмінникам не зарахували конференції в яких вони приймали участь. (деякі з конференцій були оргаізовані самим шевою, і не зараховувати їх комусь а комусь зараховувати це просто абсурд.)
2) обкладинка тесту (та де знаходиться прізвище та ім"я абітурієнта) та сам тест ніяким чином не скріплюються. І на аркуші з тестом не ставиться ніяких позначок ким він був написаний (ні штрих кодів, ні підписів, нічого.) Вгадайте яким чином, при однакових відповідях на один і той самий тест два абітурієнти набирають різні бали?
3) "вступ" на стаціонар коштує 10 000 - 15 000 евро. Дивлячись як та з ким домовлятись.

Дуже прикро, що тим хто в майбутньому буде слідкувати за правильною роботою нашого правового механізму вже з лав вузу пояснюють яким чином в нашій країні все працює.

Reply


anonymous July 26 2012, 23:22:05 UTC
Как не стыдно,ребята! "Відмінники", которые выплакали себе свои пятерки, тем временем жадничая поделиться даже лишним листочком? Которые при входе в экзаменационные кабинеты орали на непонятном суржике о том,что ни копейки не заплятят даже за контракт и что "контракт для лохів і дурних". Из этих "відмінників" больше половины приехало из неведанных глубинок нашей Украины,а,простите,нахальства не отбавляй. Пока у вас,обиженный,не перестанет течь желчь и зависть-вам тут нечего делать. Жизнь одна дана,и поверьте,вам никто не уступит место. То что вы тут складываете "списки троешников" вас не красит,вас просто жалко. Люди занимались с репетиторами,ходили на курсы,исследывали примеры заданий, которые повторились в тесте. Кто серьезно отнесся-тот прошел,а кто считал себя "кращим",наверное вы переоценили себя. Другого обьяснения нет. Проблему в себе надо искать,в первую очередь.

Reply


Leave a comment

Up