Я варю на курячому бульйоні. Ну плюс цибуля і спеції. Пшона - на око, так всі кидають. Я люблю густий куліш. Коли крупа частково розварена, додаю масло і сметану. Знаю, ще жовтки іноді кидають. Плюс м'ясо куряче, з бульйону, і зелень. Доходить під кришкою, вдома - на водяній бані. Все інше - шкварки, піджарку, вже у тарілку, в готовий куліш.
Comments 7
и масла в самый раз :)
Reply
піду я на кухню))
Reply
я уже :)
Reply
Reply
я, звісно, горілку
а ось і повний звіт про подорож: http://ua-travels.livejournal.com/1965845.html
Reply
я б собі як раз опробував завтра ))
Reply
Ну плюс цибуля і спеції. Пшона - на око, так всі кидають. Я люблю густий куліш.
Коли крупа частково розварена, додаю масло і сметану. Знаю, ще жовтки іноді кидають.
Плюс м'ясо куряче, з бульйону, і зелень. Доходить під кришкою, вдома - на водяній бані.
Все інше - шкварки, піджарку, вже у тарілку, в готовий куліш.
Reply
Leave a comment