Leave a comment

Comments 7

yarokuznetsov May 16 2012, 11:28:12 UTC
кулешик знатный получился!
и масла в самый раз :)

Reply

jarkokozak May 16 2012, 11:36:57 UTC
в самий раз в обідній час...
піду я на кухню))

Reply

yarokuznetsov May 16 2012, 11:39:19 UTC
шот ты поздно
я уже :)

Reply


ja_jalynka May 16 2012, 19:19:45 UTC
нівроку))) а що під куліш най-най краще смакувало?

Reply

jarkokozak May 17 2012, 06:56:47 UTC
ну, куліш це така універсальна закусь, що кожен пив щось інше і всім смакувало))
я, звісно, горілку

а ось і повний звіт про подорож: http://ua-travels.livejournal.com/1965845.html

Reply


xo66it May 20 2012, 10:12:56 UTC
Пане Ярославе, рецептом не поділитись, часом?)
я б собі як раз опробував завтра ))

Reply

jarkokozak May 21 2012, 08:02:35 UTC
Я варю на курячому бульйоні.
Ну плюс цибуля і спеції. Пшона - на око, так всі кидають. Я люблю густий куліш.
Коли крупа частково розварена, додаю масло і сметану. Знаю, ще жовтки іноді кидають.
Плюс м'ясо куряче, з бульйону, і зелень. Доходить під кришкою, вдома - на водяній бані.
Все інше - шкварки, піджарку, вже у тарілку, в готовий куліш.

Reply


Leave a comment

Up