Здається вже навіть тут раніше писала, що дуже люблю себе перед Великоднем робою певною нагородити). І "найприємнішою" є приготування страв з хрону. Ясно, що можна піти купити готовий хрін ( ну кілька банок і так куплю), проте є один рецепт, який я готую вже кілька років
(
Read more... )
Comments 5
Якщо перед натиранням закинути хрін на пару год у морозилку, то в процесі натарання аж так хріново не буде. А на готову страву це не вплине.
Reply
Ну і бурячок (цвіклі) -це класно! Буряк більше даю на Різдво.
Reply
на кухні, в процесі великодніх кулінарних баталій, мій вітчим (відомий шутнік і проказнік))))) відкрив кришку на банці і сказав мені - понюхай...а я - тлумок, нє шоп перепитати - а що там? я беру і нюхаю! а там тертий ХРІН!!!!!! ААААААААА!!!!!!!!
весело було :))
смакую "білий" хрін краще ніж "червоний", але смачнючі обидва...
ммм...хочу свят!
Reply
Свята вже скоро!)
Reply
Reply
Leave a comment