Ну і як на Великдень без хрону)))

Apr 20, 2011 12:31

Здається вже навіть тут раніше писала, що дуже люблю себе перед Великоднем робою певною нагородити). І "найприємнішою" є приготування страв з хрону. Ясно, що можна піти купити готовий хрін ( ну кілька банок і так куплю), проте є один рецепт, який я готую вже кілька років ( Read more... )

Великдень, рецепти, святкове

Leave a comment

Comments 5

rysika April 20 2011, 12:55:49 UTC
Я ще буряк додаю. Улюблена страва-приправа на Великдень :)
Якщо перед натиранням закинути хрін на пару год у морозилку, то в процесі натарання аж так хріново не буде. А на готову страву це не вплине.

Reply

ja_marjana_mama April 20 2011, 13:48:52 UTC
Якщо треба натерти... 1-2 л. хрону, то холод не надто допомагає;), але я так і роблю з тим хроном.
Ну і бурячок (цвіклі) -це класно! Буряк більше даю на Різдво.

Reply


ja_jalynka April 20 2011, 18:37:07 UTC
одного разу.... :) ггг

на кухні, в процесі великодніх кулінарних баталій, мій вітчим (відомий шутнік і проказнік))))) відкрив кришку на банці і сказав мені - понюхай...а я - тлумок, нє шоп перепитати - а що там? я беру і нюхаю! а там тертий ХРІН!!!!!! ААААААААА!!!!!!!!

весело було :))

смакую "білий" хрін краще ніж "червоний", але смачнючі обидва...

ммм...хочу свят!

Reply

ja_marjana_mama April 20 2011, 18:49:11 UTC
О, такі "шуткі" можуть всю слизову спалити!

Свята вже скоро!)

Reply


sorry_gregory May 1 2011, 11:13:45 UTC
Назагал, чоловік тре хрін на терці, крупність якої відповідає його терплячості. :) При цьому важливо відволікати його увагу аби той здер шкіру на пальцях. Пізніш слід його пожаліти. Ще й пишатиметься своєю мужністю. :)

Reply


Leave a comment

Up