Leave a comment

Comments 6

felisneo February 15 2013, 18:43:39 UTC
Ого який мутант!))

Reply

ja_jalynka February 15 2013, 19:11:57 UTC
ГМО :)

Reply


rysika February 15 2013, 23:37:47 UTC
так, до спагетті бомба.
Є 2 варіанти - омериканський жирний і мій трохи дієтичніший.
У обидвох пропорції на 2 порції (кльово завернула :)))
Омериканський:
бекон смужками - розтопити
1 ст.л. вершкового масла - розтопити
порей - тонкими кільцями, додати до масла і бекону і спасерувати до м’якості (я трохи хрустким лишаю, головне, щоб "включився аромат")
Змішати зі спагетті, затерти пармезаном.
Мій:
порей спасерувати на вершковому маслі з сіллю, приправити дрібкою чорного перцю, змішати зі спагетті, затерти пармезаном.
Під бокал білого сухого просто можна вмерти :)

Reply

ja_jalynka February 16 2013, 11:22:32 UTC
о.........наступного тижня влаштую "свято шлункові" - вірніше, шлункам))))

дякую за рецепт

Reply

rysika February 16 2013, 13:02:03 UTC
спробуєш, розкажеш )

Reply

ja_jalynka February 16 2013, 16:29:40 UTC
обовязково)

але сьогодні - ПЕЛЬМЕНІ! оцет, перець...ммм...

Reply


Leave a comment

Up