так, до спагетті бомба. Є 2 варіанти - омериканський жирний і мій трохи дієтичніший. У обидвох пропорції на 2 порції (кльово завернула :))) Омериканський: бекон смужками - розтопити 1 ст.л. вершкового масла - розтопити порей - тонкими кільцями, додати до масла і бекону і спасерувати до м’якості (я трохи хрустким лишаю, головне, щоб "включився аромат") Змішати зі спагетті, затерти пармезаном. Мій: порей спасерувати на вершковому маслі з сіллю, приправити дрібкою чорного перцю, змішати зі спагетті, затерти пармезаном. Під бокал білого сухого просто можна вмерти :)
Comments 6
Reply
Reply
Є 2 варіанти - омериканський жирний і мій трохи дієтичніший.
У обидвох пропорції на 2 порції (кльово завернула :)))
Омериканський:
бекон смужками - розтопити
1 ст.л. вершкового масла - розтопити
порей - тонкими кільцями, додати до масла і бекону і спасерувати до м’якості (я трохи хрустким лишаю, головне, щоб "включився аромат")
Змішати зі спагетті, затерти пармезаном.
Мій:
порей спасерувати на вершковому маслі з сіллю, приправити дрібкою чорного перцю, змішати зі спагетті, затерти пармезаном.
Під бокал білого сухого просто можна вмерти :)
Reply
дякую за рецепт
Reply
Reply
але сьогодні - ПЕЛЬМЕНІ! оцет, перець...ммм...
Reply
Leave a comment