Конец мотосезона

Nov 11, 2016 10:37

Вот и пришло время ставить мотоциклы в гараж, осень как никак. Спасибо им за возможность на каждом километре пути обнаруживать красивые виды с цветущими полянами и причудливыми облаками. Впрочем, не все так радужно в нашем королевстве. Расскажу о том, что тревожит.


Read more... )

мото

Leave a comment

Comments 4

odziuba November 12 2016, 13:37:47 UTC
Якби в Канаді тебе спіймали без каски на мотоциклі то йшли б ви пішки а мотоцикли б еваюкулували за ваш рахунок, бо ви не можете безпечно продовжувати рух. Ну і штраф само собою. Тут на водійські права на мотоцикл вчаться додатково рік і все строго.
До речі, маршрути краще дивитися на Google Maps у режимі спутникових знімків. Видно де що пересохло, наприклад добре видно що біля Рикуня ніякого озера нема

Reply

iulia_rozhkova November 12 2016, 14:11:43 UTC
Так, хоч в Канаді, хоч в Україні. Доречі, бачив би ти яка добряча подряпина на склі мого шолома від камінця, що вилетів десь з-під коліс на трасі і тому на асфальт - тільки в шоломі. А от там, де доріг немає, немає і чого регулювати регулювальникам. Можливо, я помиляюсь, але для себе вирішила, що в лісі краще все чути що діється навкруги, ніж знаходитися в глухому шоломі.
Сперечатись не буду - це мій вибір.

Reply


julietfabr November 27 2016, 16:41:48 UTC
Действительно, грустно... Правда, мелкая живность порадовала своими марафонскими забегами перед мотоциклами:)

Reply

iulia_rozhkova November 28 2016, 08:28:45 UTC
Хочется верить, что все не так плохо. По крайней мере, на примере Чернобыльской зоны природа показала, что умеет исправлять вторжение человеческой цивилизации. Мертвые города с постройками 70- 80-х годов поросли лесом и заполнились его жителями, говорят, что с самолета они едва угадываются - все зелено. А ведь прощло всего 30 лет. Это вселяет оптимизм:)

Reply


Leave a comment

Up