Cіськи aka груди

Oct 11, 2012 23:07


Почитала про FEMEN. Всі питання, всі претензії, увесь негатив до них майже завжди зводиться до одного. До сісьок. На іх думку (людей, не сісьок), голими сіськами не можна агітувати проти насильства жінок, проституції або ЄВРО. Тому що сіськи відволікають, збуджують, і взагалі не можуть бути концептуальними за визначенням. Угу.



Так от, в мене питання. Люди, ви Либідь у фонтані на майдані бачили? З сіськами котра? Те, що вона у сорочці, нічого не змінює, автор постарався. Я, як побачила, була вражена. Три брати (розміром три на три), сестра з сіськами та лебідь, і все це - у фонтані.



(Доречі, шановне панство, іншого разу, коли хтось надумає зробити скульптурну групу у фонтані, пропоную ВДВ. Скажімо так: десять хлопців розміром три на три, гарбуз та пеніс. Як відомо, 2-ого серпня їм (ВДВ, не сіськам) дозволяється мити статтєві органи у фонтанах країни. Все дуже пристойно, це ж вам ні з голими сіськами на патріархів кидатися.)

Шановне панство, вам сіськи Либіді не заважають зрозуміти той факт, що вона сестра Кия, Щека та Хорія? Ні?

Проведемо невеличкий експерімент. Дайте відповідь «так» чи «ні» на запитання «Чи заважають вам сіськи у розумінні ... ?»:

... картини Гюстава Клімта «Юдіфь»: жінка звабила ворожого царя та відрубила йому голову, на обличчі - хиже задоволення ката?



... алегорії дня і ночі?



... скульптури Майоля «Весна»: дівчина втілює пору року?



Якщо ви відповіли «так» хоч на одне запитання, то раджу вам вранці замість кінського збуджувача пити м’ятний чай, повинно допомогти.

P.S. Є гарна Либідь з братами (правда, в нєї також є сіськи)



сіськи, гумор, юмор, Либідь, femen

Previous post Next post
Up