Ծիածանի նման :)

May 31, 2013 00:05

Էն, որ մուգ կանաչ բանջարեղենները վիտամիններով ամենահարուստն են, դա վաղուց գիտեի: Բայց վերջերս նաև իմացա, որ ոչ միայն մուգ կանաչն է «ամենա»-ն, այլ նաև ընդհանրապես բոլոր թանձր գույներով բանջարեղենները, հատկապես՝ վառ նարնջագույնը (օր.՝ գազարը) և կարմիրը (օր.՝ բիբարը): Ու քանի որ ամեն գույնն իրեն բնոորոշ վիտամիններով է «ամենա», դրա համար կերակուրը լավ ( Read more... )

համով

Leave a comment

Comments 4

byurie May 31 2013, 07:30:53 UTC
Ռի՜փ, էս երկրորդի բաղադրատոմսն ասա՜:

Ինչ վերաբերում ա գույներին, էս վերջերս ես էլ եմ դրանցից կպել: Սալաթի մեջ կանաչի փոխարեն կարմիր բիբար եմ լցնում, որ «սիրուն» լինի :))) Իսկ որ մանուշակագույն կանաչի էլ եմ ավելացնում, լրիվ ինքն ա լինում :D

Reply

iparika May 31 2013, 15:42:14 UTC
Բյուր, մի քիչ ջանջալոտ ա, բայց ասեմ: Ինքը հիմնականում ձու ա ու գազար ( ... )

Reply

byurie May 31 2013, 19:20:32 UTC
Ուխ, վաղը կբզբզամ, կիրակի էլ ճամփա եմ գնալու, հետս կտանեմ :)

Reply

iparika May 31 2013, 22:12:52 UTC
Այ դու ճանապարհորդ :)

Reply


Leave a comment

Up