Էն, որ մուգ կանաչ բանջարեղենները վիտամիններով ամենահարուստն են, դա վաղուց գիտեի: Բայց վերջերս նաև իմացա, որ ոչ միայն մուգ կանաչն է «ամենա»-ն, այլ նաև ընդհանրապես բոլոր թանձր գույներով բանջարեղենները, հատկապես՝ վառ նարնջագույնը (օր.՝ գազարը) և կարմիրը (օր.՝ բիբարը): Ու քանի որ ամեն գույնն իրեն բնոորոշ վիտամիններով է «ամենա», դրա համար կերակուրը լավ
(
Read more... )
Comments 4
Ինչ վերաբերում ա գույներին, էս վերջերս ես էլ եմ դրանցից կպել: Սալաթի մեջ կանաչի փոխարեն կարմիր բիբար եմ լցնում, որ «սիրուն» լինի :))) Իսկ որ մանուշակագույն կանաչի էլ եմ ավելացնում, լրիվ ինքն ա լինում :D
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment