Leave a comment

Comments 6

marco_sharyi December 13 2010, 15:08:40 UTC
А тіпочькі, яку барижать Маками не можуть сказать слово свойо?

Reply

interruptor December 13 2010, 17:06:59 UTC
Та власниця все одно ні за що не поміняє, а продавці.. що ж вони зроблять, вони лише посередники.

Тут новий вибрик: знайшов нарешті, де виправлення для тицялки: є оновлення Bootcamp. Але у процесі цього оновлення він, очевидно, переставив дрова на вайфай, той здох, з’єднання щезло і оновлення зупинилось (другу годину вже стояло на одному місці нічого не кажучи). От тепер вже яку хвилину чекаю завершення роботи...

Reply

interruptor December 13 2010, 17:08:38 UTC
Можна було б задіяти той перехідник USB-Ethernet, який є у комплекті, але мені не сподобалось, що кнопка "Stop" взагалі нічого не робила, тому вирішив відправити у ребут..

Reply


Навчишся anonymous December 13 2010, 21:12:06 UTC
Місяць-два щоденних вправ - і плюватимешся на лінукс&&мастдайчик.

В нового макбук-ейра два ю-ес-бі розйоми. Порахуй добре, бо, певно, тебе обманули і всучили старий.

Reply

Re: Навчишся interruptor December 13 2010, 23:36:33 UTC
дякую за хвилювання, але то не мій :)
Тому аж місяць-два вправ мені не загрожують)
я намагаюсь плюватись не взагалі на ОС, а на конкретні недопрацювання, бо крім них у кожної, звісно ж, є свої переваги якщо абстрагуватися і лишити лише функціонал.

Так, може і старий, треба перевірити.

І ще одне згадалося: чи відомі Вам способи відключити звук при увімкненні без встановлення додаткових закритих пакетів, які невідомо що роблять крім потрібного? Бо знайшов дві програми з майже ідентичними функціями, але одна важила пару сотень Кб, інша - більше 4Мб, що мені видалось підозрілим.

Reply


noddeat January 13 2011, 00:40:57 UTC
ну, маркетологи в них хороші. десь нещодавно були анонсували фічу автоматичного визначення мережевих принтерів - словом CUPS трирічної давнин - як щось меганове і круте.

до речі, навпротивагу ноутам, десктопи в них знатні і все згідно із стандартами, ми навіть хотіли замовити, але потім зупинилися на Dell.

Reply


Leave a comment

Up