Ha már livejournal...

Dec 02, 2012 02:50


Ha már az, akkor úgy gondoltam, jártatom a számat. Mindig is szerettem naplót írni, igen, én az vagyok, aki álnév alatt elmélkedik neten. (Amúgy nagyon nehéz ám megtalálni bárhol.) Nem érzem úgy, hogy még így is túl sokat tudhatnának meg rólam a rossz akaróim (ha-ha, ebből van sok), meg a csúnya internetes ragadozók. Fura módon (úgy mint a múltkori ( Read more... )

language: hungarian, my personal drama

Leave a comment

Comments 25

mockerybird December 2 2012, 08:50:37 UTC
ÜDV ITT! \o/ (igazából nekem ez az abszolút kedvenc blogos felületem. :))

Reply

inlokisarmy December 2 2012, 09:09:05 UTC
Nekem a tumblr. :D Ott elveszik a sok hülyeség, ami írok. :) (Csak a mobil net nem a tumblr legjobb barátja. :D)

Reply

mockerybird December 2 2012, 09:12:39 UTC
tumblr-t azért nem szeretem, mert ott olyan gonoszak tudnak lenni az emberek, ha véletlenül saját véleményed van, és az nem egyezik az övékkel, szóval oda inkább nem is írok semmi. csak reblogolok csini képeket/gifeket. :D

Reply

inlokisarmy December 2 2012, 09:18:41 UTC
Jajj, a hate-erek, bár hol nincsenek. :D De "imádom" pl. tumblrön, mikor a ship tagjében kezdenek el panaszkodni (finoman kifejezve), hogy miért van ilyen páros. Nekem meg alapból csak problémás shipjeim vannak (incest, bestialitás juhúúúú - szegény HTTYD fandom :D), és oké, hogy ezek olyan témák, amit való életben nem igazán pártol az ember, de fictionbe mi a gond, nem értem. Most ennyi erővel az összes ilyen "erőszakolj meg, mert az szexi, főleg a 50 shades után" ficet is lehetne piszkálni.

De amúgy molyon is ez megy, most napok óta ezzel piszkálnak, (ugye ki is tiltottak 24 órára), mert hogy más volt a véleményem. :D Annyira édes, amikor pont azok szólnak be nekem, akik előtte mondják, hogy persze, írd le a véleményed. Nem tudom, én sosem köntörfalazok, mert felesleges, és úgy veszem észre, hogy mindenhol van vita. (LJ-n annyira commokban nem vagyok benne, nem szoktam csak kinkmemézni, még ott se futottam bele hála az égnek semmibe, ami negatív lenne. :D)

xD Megint pörgök, sorry. (de most csak kávézok meg ficet írok.)

Reply


mockerybird December 3 2012, 15:35:51 UTC
láttad: http://moly.hu/bejegyzesek/hazunk-rendje ?

my reaction:

... )

Reply

inlokisarmy December 4 2012, 04:01:49 UTC
Épp most láttam, (igen, fura időben vagyok ébren :D) és most úgy érzem, hogy több értékelést nem írok molyon. Eddig is el ment a kedvem az egésztől, hát most még inkább. Tudom, hogy eddig is ez volt a szabályzat, de annyira áh... Arról meg nem mondok semmit, hogy minden funckió, amire használtam a molyt, kezelhetetlen. Oda vezettem a nagy külföldi várólistámat, mert átláthatóbb a polcrendszer, mint GR-en, erre múltkor is egy hetet vártam, míg felengedték az adatlapot... Míg más könyvét, amit később rakott fel, előbb. Tudom, sokan vannak, és tök értékelem, hogy próbálnak átnézett adatlapokat csinálni, de így is a fele olyan... Árgh. mindegy. Bevackolom magam ide és kész.

Reply

mockerybird December 4 2012, 07:29:24 UTC
akkor mondjuk épp ébren voltam én is (szarul alszom mostanság), de nem voltam képes elmászni a gépig. :D
egyre kevésné tetszik nekem ez a moly. :S sztem lassan én is teljesen átszokom GR-re (meg esetleg majd csinálok egy másik lj-t ahová leírom az 'értékelésimet', és ennyi).
nem tudom, miért kell mindig minden élményt elrontani.:/

Reply

inlokisarmy December 4 2012, 07:35:08 UTC
Jó mondjuk megértem ám, hogy kell javítani stb, de mostanában valahogy inkább úgy érzem, hogy leszűkül csak a drámákra. :D Meg sokan nem szeretnek engem ott. xD Mondjuk hol szeretnek? Én meg a nagy egóm nem férünk oda.

Reply


Leave a comment

Up