Leave a comment

Comments 9

snow_irbis November 15 2010, 12:31:24 UTC
Саш, а что тут такого, в общем-то? Компания владеет торговой маркой? Владеет. Кто имеет право на использование слова? Что такое "XEROX"? Правильно, название компании. Если бы я, к примеру, завел группу IBM и писал туда от своего имени, это было бы правильно? Нет. Nokia - та же фигня. Ах, обидили владельцев группы! Для того, чтобы обозначить комьюнити, есть суффиксы, обычно это owners или users. Например, компания HTC не предъявит комьюнити HTC_Users никогда и ничего, потому что это четко обозначает именно комьюнити. Ты, работающий в сфере IT, должен бы это знать.

И по суду компания XEROX легко отобьет свою фактически украденную собственность. Да-да, назание компании - её собственность. Так что ты не удивляйся. Интернет не всегда прав.

Reply

informex November 15 2010, 13:18:11 UTC
Не правий ти

Право на використання слова (любого!) має люба особа.

Логін користувача як і піддомен (домен третього рівня), як і згадка на даній сторінці назви (XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX) не підпадає під закон про торгові марки і т.п. закони

ВКонтакті не довело до суду справу Nokia, хоча мали 100% ймовірність його виграшу, вони просто "прогнулися"

Користувач xerox не пов'язує себе ніяк з діяльністю однойменної компанії, не займається комерційною діяльністю з використанням лого чи торгової марки XEROX (XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX, XEROX %) тому претензії компанії не мають ні законного ні морального підґрунтя.

Reply

snow_irbis November 15 2010, 13:41:46 UTC
Процесс Nokia vs Nokia помнишь? Чем там всё закончилось?

Reply

informex November 15 2010, 14:30:00 UTC
тим що контакт просто так віддав піддомен, хоча за всіма висновками мав би виграти суд якби він був, тому що правила російської зони такого не оговорюють, є лише згадка про домени в зоні .ru, а вже в піддоменах за правилами - регулювання ведеться особами яким делеговано даний домен

Reply


Leave a comment

Up