спостереження

Jul 10, 2011 03:34

 Я вже з досвідом і давно на таке увагу не звертаю, але часом ну вже так ріже око, що змовчати не можу!

Ну, от не розумію я, чому у нашому суспільстві поїти 2-тижневу дитину з пляшки водою, бо воно  плаче і явно хоче до мами, до циці вважається нормою, а годувати дитину цицею на вулиці кошмар кошмар, який треба негайно припинити і взагалі як вам не ( Read more... )

настрій, Я, ГВ

Leave a comment

Comments 6

pacis July 10 2011, 07:28:07 UTC
А ще мене дивує, що є нормою не брати немовля, що плаче, на руки з візка, бо ж воно звикне до рук. Ну, Бог вами, не годуєте ви грудьми, але ж не будьте садистами, дайте дитині хоч маму відчути на дотик та заспокоїтися.
Ні, утрушують дітей у візках...

Reply


mari_rubati July 10 2011, 16:59:50 UTC
золоті слова!

Reply


(The comment has been removed)

indipes October 8 2011, 21:42:53 UTC
кошмар :=) ну і повезло тобі

Reply


nika_rrektno October 28 2011, 22:14:24 UTC
взагалі ніколи не розуміла, в чому проблема. Як на мене, всі істориї про зловісних переслідувачей матерів-годувальниць та слінгомам - це шось з обласці фантастікі. Ніколи мені ніхто поганого слова не сказав про слінг, навпаки, старі бабці казали неодноразово, шо от як добре з мамою, от як тепло, от як зручно і все таке інше. Щодо годування груддю - пробачте, така вже я потвора, не мала я цього і шо ще потворніше - не виростила в себе з цього приводу комплексу провини. Але мене просто дивувала наприклад моя сусідка, яка годувала груддю десь до малечиного року і бігла додому с майданчику, щойно її син мав поїсти. Нащо???? чому??? це абсолютно природньо і тисячі мам годують на вулиці, це просто їх робота, це нормально! У рнас на це ніхто не звертає уваги, ані в доброму, ані в поганому сенсі, принаймні я такого ніколи не бачила. Але дівчата деякі типу моєї той сусідки все одно переймаються. Ну то вже нєіскорєнімое зло в голові ( ... )

Reply

indipes October 28 2011, 23:05:29 UTC
ой, Нік я це писала так давно і з того часу так багато змінилось в мені. Я не маньячка, я ні до кого не підходжу, я вважаю, що батькі самі відповідаю чо робити з своєю дитиною :)Морозиво це круто, але не 7-місячній дитині ІМХО. Хоча, може я перебільшую.
Я годую на вулиці, в транспорті, на бардюрах і навіть не через те, що дуже горда з свого ГВ,а через те, що моя дитина так кричить, що хоче цицю, що мені простіше витягнути і дати.В слінгах теж ношу і на руках ношу, був би візок і в ньому возила.

А той тиждень, що писала, постійно хстось приставав, як не стидно на вулиці годувати, боже, така велика, в транспорті, з цицьокою ну і великі очі. Везло. Нічого в житті не змінює, але нервує.

Reply

nika_rrektno October 28 2011, 23:36:53 UTC
абсолютно згодна )))
просто зайшла ж почитати шо за дурнал ну й натрапила. Я б якби було молоко, годувала б де завгодно, ну правда, чому ні? ну чому-чому-чому? просто їсти можна, а так - ні? воно хоча б по обличчу їжу не розмазує, як їсть,те маля ))) а чому собак, кішок не прячуть, як вони цуценят годують? ідіотизм.

І так. бує шо як підфартить на ідіотів, то вже підвартить. Але не сци, прорвемось ))

а щодо візочка, в мене попершу був. Влітку це з новонародженою дитиною дуже рятує, можна піти на весь день в парк чи ще куди. Але як не працює ліфт, то вже починається каторга... а мити коліса восені та взимку! ... ну тобто я за раціональний підхід.

Морозиво 7місячному то звичайно занадто. Але то так... її дитина, вона знає...

Reply


Leave a comment

Up