ferie?

Jun 17, 2005 12:14

da er jeg altså tilbake i bodø etter en elleve timer lang sittende togtur. at reisen fortonet seg som en blanding av torturkammer og redelskabinett, for å parafrasere bjørneboe, sier seg jo nesten selv. jeg skal ikke engang begynne å komme inn på lukten, temperaturen eller den kakofoniske støyen jeg ble utsatt for, da det kan ta livsgnisten fra ( Read more... )

Leave a comment

Comments 16

vividchaos June 17 2005, 13:36:48 UTC
nesten litt slemt å si det - men det er noe oppløftende å se/lese at man ikke er det eneste kaffedrikkende rastløse mennesket..

dessuten gjør du underverker for mitt (norske) vokabular.

Reply

imag June 17 2005, 14:33:14 UTC
takk - antar jeg.

jeg tror jeg har drukket femten kopper kaffe til nå i dag. fingrene rister slik at selv å klemme ut disse få setningene er en prøvelse. å ha et medisinsk avhengighetsforhold til kaffe gir seg ikke alltid utslag i intens og brennende lykkefornemmelse, men det har skjedd, såpass må jeg innrømme.

Reply

vividchaos June 17 2005, 16:07:34 UTC
mja.. kjent sak det der.
begynte å spise kaffepulver da jeg var 3-4 år gammel, og begynte å drikke kaffe for fullt da jeg var 11.

på en annen side, kan det jo være at man heller ikke får no' brennende lykkefornemmelse av å la være å drikke kaffe - kaffe er jo tross alt den største kilden til antioksidanter vi har i Norge.

(kaffe er, med andre ord, faktisk ganske sunt.. noe som er fint å tenke på etter tre liter av væsken.)

Reply

imag June 17 2005, 16:40:33 UTC
jeg antar at lykke\kaffe=Ø, for å være litt geekete.

Reply


ingmarwa June 17 2005, 14:49:02 UTC
det er idiotisk fint vær. og; hørte du at nsb skal ta bort nesten alle sovevognene, og samtlige liggevogner, slik at det nesten bare blir sitteplasser igjen? noe med konseptet med nattog er jo at man skal sove; og ikke sitte. d'uh. needless to say var min togtur også rimelig traumatisk. jeg hadde en fin reisekamerat, dog.

Reply

imag June 17 2005, 15:09:50 UTC
intet er mindre sjokkerende enn at nsb gjør seg skyldige i grove overtramp og nådeløs idioti, er jeg redd. det neste blir vel at de fjerner stolene, toalettene og taket.

mine reisekamerater:

-to afrikanere som verken snakket norsk eller engelsk, men som hadde en lapp i hånda hvor det stod navnet på og adressen til et asylmottak i saltdal. lett forvirret forsøkte de å finne ut hvor dette rognan lå, uten at noen i nevneverdig grad var i stand til å hjelpe dem (er dette representativt for norsk integreringspolitikk?)
-en gjeng med sørøst-asiater som lå i heftig ordkrig med konduktøren, uten at jeg på noe tidspunkt var i stand til å bringe på det rene nøyaktig hva kontroversen gikk ut på ( ... )

Reply

ingmarwa June 17 2005, 16:33:23 UTC
fauskeværinger er DØD! de skravler i et kjør, og innser at noen av oss faktisk skal lenger enn til fauske, som i mine øyne er the ass of the world!! en av mine turer med dette tog, og påfølgende bussreise, ble totalt ødelagt av en gjeng fauskeværinger. de vet virkelig hvordan de skal knuse all optimisme og godt humør.

hurra, la oss dumpe afrikanere på nordlanstoget, og la oss håpe at de våkner på rognan og faktisk skjønner at de skal av. jeg hadde vært lamslått om jeg ble tvangsendt til saltdal på asylmotak i alle fall. wææ.

påfyll er must! jeg blir så jævlig sur når det ikke er påfyll inkludert i prisen. BLODSUGING! (ikke overraskende med tanke på at det faktisk er nsb vi snakker om...). ta med termos neste gang?

Reply

imag June 17 2005, 16:38:41 UTC
det blir GARANTERT termos neste gang. jeg satt faen pelle meg i øret og irriterte meg i lengre tid over at jeg faktisk hadde vært så hodeløst stupid at jeg regnet med at nsb kunne være okeie å ha med å gjøre. den tabben gjør jeg ikke igjen, for å si det sånn.

Reply


redjeb June 19 2005, 16:30:00 UTC
Jeg slenger meg på i klagebølgen på togturer. Trondheim-Oslo forrige helg var en forestilling Dante verdig. Det virket som det var illegal massetransport av kolikkbarn i regi av evneveike og tilsynelatende altfor unge foreldre (første del av turen gikk på med på å fantasere om Foreldrelisenser, noe som virkelig ville være verdt det byråkratiske helvetet det ville innebære. "Er du gravid? Få se lisensen. Har du ikke lisens? Ok, da får du én sjanse til å besvare prøven, ellers blir det klinikken oppi gata neste). Ingen av toalettene i vogna fungerte, og magen min var jo fin etter en god gammeldags langhelg fra torsdag morgen til søndag formiddag. Setet jeg fikk var i første vogn, som av en eller annen grunn var isolert fra resten av toget, så jeg kunne ikke komme meg lenger bak i toget uten å forlate vogna (og to bager jeg er altfor paranoid til å slippe av syne). Det var naturligvis ingen servering, utover de tidligere nevnte "kaffe"-automatene.

Blir nok termos, BC-poser (du hadde vært inne, hadde du ikke?) og øreplugger til neste

Reply

imag June 19 2005, 16:35:09 UTC
apropos BC (jada, jeg har vært inne);

hvis noen har forsøkt seg på noe så grenseløst ulurt som å ta agendatog, så er det verdt å merke seg at toget slingrer og rister i så stor grad at det å skulle SETTE SEG NED for å drite neppe er fysisk mulig, med mindre man synes det er helt okei å soile seg selv med sin egen avføring. selv å pisse ombord på agendatog kan være en prøvelse.

Reply


bilde. aandeloes June 19 2005, 18:58:21 UTC
for et bilde.

Reply


Leave a comment

Up