Міркування про лугандонів з кримнашистами і українське громадянство. Якось так:

Apr 23, 2016 03:26

Через те що на окупованих територіях залишились бланки для українських документів, що відкрило необмежене поле для фальсифікацій, всі паспорти і свідоцтва про народження громадян що залишились на окупованих тенриторіях, вважати недійсними і такими що підлягають негайному знищенню (окрім тих хто весь цей час працював на українські спецслужби).
Після деокупації всім особам із недійсними паспортами доведеться довести своє українське громадянство після десяти років проживання в Україні без права на отримання будь якої соціальної допомоги, субсидій, пенсій більших аніж мінімальні і тільки після 75 років і для чоловіків і для жінок. Без права на будь які державні чи виборчі посади. Без права займатись бізнесом. Без права на членство в політичних партіях, без права на утворення політичних партій і без права участі у будь яких голосуваннях і референдумах. Без права на безкоштовну медицину. Без права на безкоштовну освіту вищу за неповну середню шкільну освіту.
Після десяти років тільки особи що не порушували законів України за весь цей період, мають право отримати дозвіл на підтвердження українського громадянства шляхом здачі тестів рівня середньо освітніх випускних тестів з української мови, літератури і історії України. І якщо українські спецслужби не виявили прихованих фактів про активні дії в сепаратистських угрупуваннях і адміністраціях, такі особи допускаються до здачі тестів.
Якщо особа здала тести із показником більшим за 75% по кожному предмету, така особа вважається такою що підтвердила українське громадянство і вважається новим українським громадянином (тільки з моменту отримання українського паспорта).
Особи що не здали тести мають право отримати дозвіл на підтвердження українського громадянства шляхом здачі тестів не раніше аніж через кожних 5 років.
Всі соби із недійсними українськими паспортами, свідоцтвами та іншими видами документів, мають право здавши відбитки пальців отримати внутрішньо українську довідку із фотографією видану українською поліцією що вона є особою із невідомим громадянством. Зміна адреси такої особи повинна бути негайно відрапортована поліції для внесення змін в таку довідку. Так само негайно потрібно повідомляти поліцію про будь які зміни сімейного стану. Якщо ніяких змін немає, особа все одно повинна проходити щорічну реєстрацію в поліції. Особи з невідомим громадянством не мають права доступу до дипломатичних установ і не мають права перетину українського кордону за вийнятком кордону із РФ. Особи що перетнули кордон в бік РФ не мають права повернутись в Україну на протязі 5 років. Особи що повернулись в Україну після 5ти років повинні знову чекати 10 років на отримання права підтвердження українського громадянства.
Діти і новонароджені діти осіб із довідками про невідоме громадянство, після здачі відбитків пальців також повинні отримати в поліції довідки з фотографіями що вони є особами із невідомим громадянством. Діти повинні отримувати нові довідки щороку аж до досягнення повноліття, або до підтвердження українського громадянства.

Після всього написаного, просто підсумую що пропонується лугандонів і кримнашистів прирівняти в правах із іноземцями, посилити і наблизити міграційне законодавство до рівня британського, і м'яко почати вичавлювати сепаратистську вату з України в р.федерацію

p.s. корупцію чи порушення порядку міграційних процедур працівниками державних органів варто прирівняти до національної зради і посилати таких клованів на 15 років за грати з конфіскацією всього майна.
Previous post Next post
Up