Це не наша перемога, це перемога Путіна

Sep 05, 2019 20:05


Друзі, питання обміну вже вирішено. Окрім Цемаха вони відпускатимуть ще зрадника, колишнього офіцера ЗСУ.

Не сподівайтеся на здоровий глузд: денаціоналізоване населення буде в захваті від "повернення пацанов" найближчими тижнями.

Всі спроби говорити про зраду державних інтересів впиратимуться у "скажете це пацанам в очі?" І плювати на те, що "пацанов" рашка має відпустити без умов та без обмінів.


Обмін відбудеться прямо сьогодні-завтра, до можливого рішення трибуналу у Гаазі щодо санкцій проти РФ. Тому так поспішають з відпусканням "під зобов'язання".

Всі необхідні виправдання вже придумано. Чекайте на "трибунал на хліб не намажеш" від Мосейчук-Скабєєвої та на виправдання рівня "Європа сама погана, ось вони рф в ПАРЄ повернули".

Тактичну перемогу у вигляді повернення тридцяти п'яти полонених було поставлено вище за стратегічну вигоду у вигляді суду по справі MH-17, та серйозних санкцій за порушення морського права.

Вони й надалі робитимуть Путіну поступки.

Сьогодні, окрім цієї гучної справи, змінилося ще дещо. Вперше керівництво держави зняло маски і відкрито показало, що готове зраджувати державні інтереси заради власних вигод.

А напрямок для таких зрад у нас майже весь російський: війна, реінтеграція Донбасу на умовах кремля, визнання окупації Криму. Не сумнівайтеся: вони рухатимуться у цьому напрямку.

Для них ваших червоних ліній не існує. Вони не мислять державницькими категоріями. Це обмежені, тупі, боягузливі та мстливі зрадники.

Хочеться розбавити цей пост чимось хорошим. Але єдине, що я маю хорошого для вас - це впевненість у тому, що свій строк вони не досидять.

Хоча якою буде Україна після прибирання цього непотребу - відкрите питання.
Paul Potseluiev

Без рубрики

Previous post Next post
Up